Tuesday, March 19, 2024

eToro adaugă Chainlink și Uniswap pe platforma sa pe fondul creșterii investitorilor în criptoactive

Must Read

eToro, cea mai importantă rețea mondială de investiții sociale, anunță că a adăugat Chainlink (LINK) și Uniswap (UNI) la oferta sa de criptoactive, aducând numărul total de token-uri în care poți investi pe eToro la 18*. Mutarea este parte a strategiei eToro de a-și crește oferta de criptoactive atât pentru investitorii individuali cât și pentru cei profesioniști în următoarele luni.

LINK este simbolul intern al Chainlink, care a fost primul protocol ce a creat o punte sigură între informațiile din cadrul aplicațiilor descentralizate (d’apps) și informațiile din afara blockchain-ului. Prin rețeaua sa de oracole determină dacă informațiile au fost falsificate sau manipulate. În prezent este al 12-lea cel mai mare criptoactiv, cu o valoare de piață de peste 16 miliarde de dolari.

UNI este un token de guvernanță pentru bursa descentralizată Uniswap care rulează pe blockchain-ul Ethereum. Uniswap facilitează tranzacționarea automată a oricărui token ERC atâta timp cât există lichidități disponibile între părți, utilizând contracte inteligente. Spre deosebire de bursele centralizate, nu necesită un registru de comenzi. Volumul tranzacționării pe Uniswap a atins peste 30 de miliarde de dolari în ianuarie 2021, conform unor raportari. UNI are o capitalizare de piață de aproape 16 miliarde de dolari și este al unsprezecelea cel mai mare criptoactiv, conform CoinMarketCap.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

- Advertisement -

Doron Rosenblum, VP Business Solutions al eToro, spune:

„Acum este momentul potrivit pentru a adăuga noi criptoactive pe eToro. Am văzut o explozie a apetitului investitorilor individuali pentru clasa de active digitale și o cerere mare pentru investiții într-o gamă mai mare de token-uri. Atât LINK, cât și UNI au argumente de utilizare interesante și ne reamintesc că nu toate criptoactivele sunt proiectate să fie valute. Chainlink este un proiect important care își propune să suprapună datele de pe internet cu informațiile stocate pe blockchain, iar Uniswap este o parte importantă a infrastructurii de tranzacționare a criptoativelor.”

„La fel ca în cazul tuturor investițiilor, îi îndemnăm pe investitori să își facă temele. Așa cum fiecare acțiune are în spate o afacere, fiecare criptoactiv are un document informativ (“carte albă” sau whitepaper) de unde investitorii pot afla mai multe despre argumentele pentru utilizarea sa. eToro oferă clienților săi acces în siguranță la criptoactive de peste 8 ani. Vom continua să găsim modalități de a deschide acest sector către mai mulți oameni, inclusiv adăugând mai multe token-uri pe parcursul acestui an.”

eToro oferă clienților săi individuali acces la piețele cripto din 2013. Cele 20 de milioane de utilizatori înregistrați ai eToro la nivel global pot cumpăra, păstra și vinde cu ușurință activele reale subiacente atât ale LINK, cât și ale UNI pe platforma sa de investiții, folosind valute tradiționale.

  • În prezent sunt disponibile pe platformă 18 criptoactive: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, XRP, Dash, Litecoin, Neo, Stellar, EOS, Cardano, IOTA, BNB, ZCash, Tron, Tezos, Uniswap și Chainlink.
  • XRP și BNB nu sunt disponibile pentru clienții din SUA

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atentionare: eToro este o companie de servicii financiare autorizată și reglementată în Europa de Comisia Valorilor Mobiliare și Bursiere din Cipru, în Marea Britanie de către Autoritatea pentru Conduită Financiară (FCA) și de către Comisia Australiană pentru Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) în Australia.

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x