Wednesday, December 8, 2021

Un avion militar de tip MIG 21 s-a prăbuşit în apropiere de Reghin

Must Read

Un avion militar MIG 21 s-a prăbuşit, astăzi, la Reghin, anunţă Antena 3. Primele informaţii arată că pilotul ar fi reuşit să se catapulteze.

Un elicopter SMURD a fost trimis în zona în care avionul s-ar fi prăbuşit. Este vorba despre zona Dedrad, judeţul Mureş.

Informaţii noi arată că pilotul a fost găsit şi preluat cu o ambulanţă, însă pronosticul în ceea ce-l priveşte este rezervat.

Înainte de zborul fatidic, aparatul a decolat de pe aerodromul Câmpia Turzii. Prăbuşirea s-a produs în jurul orei 14.30.

- Advertisement -

MIG-ul prăbuşit la Reghin: pilotul a fost rănit în urma catapultării

Pilotul rănit este transportat la spitalul din Târgu Mureş. În cursul zilei, în județ s-a semnalat grindină, formându-se nori cu dezvoltare verticală (harta următoare), dar nu este clar dacă acest fenomen meteo are legătură cu prăbușirea avionului.

MIG-ul prăbuşit la Reghin: Ministerul Apărării aduce precizări în urma accidentului aviatic

O aeronavă MiG 21 LanceR din cadrul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii, care efectua un zbor de instrucție, s-a prăbușit marți, 20 aprilie, în jurul orei 14.30, la în apropierea localității Dedrad, județul Mureș, într-o zonă nelocuită.

Pilotul a reușit să execute manevra de catapultare și este în stare stabilă, conștient și cooperant cu echipele de intervenție ajunse la fața locului.

Conducerea bazei aeriene a pus în aplicare de urgență planul de intervenție în astfel de situații, iar o comisie numită la nivelul Statului Major al Forțelor Aeriene se va deplasa de urgență la locul prăbușirii pentru investigarea evenimentului, se precizează în comunicatul MApN.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

MedLife deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală...
- Advertisement -

More Articles Like This