Tuesday, March 19, 2024

Melinda Gates si-a pregatit divortul inca din 2019, cand relatia lui Bill Gates cu pedofilul Jeffrey Epstein a devenit publica

Must Read

Melinda Gates s-a intalnit pentru prima data cu avocatii de divort in 2019, cand a luat decizia sa se desparta de Bill Gates pe motiv ca acesta avea legaturi cu pedofilul Jeffrey Epstein, conform Insider.

“Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Cerem spatiu si intimitate pentru familia noastra, pe masura ce incepem sa navigam in aceasta noua viata”, au punctat cei doi intr-o declaratie de presa.

Miliardarul Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, si sotia sa, Melinda Gates, si-au anuntat astfel divortul dupa 27 de ani de casatorie.

Vor continua sa colaboreze in cadrul fundatiei

Bill si Melinda Gates, care au trei copii, au anuntat ca vor continua sa colaboreze in cadrul fundatiei lor, Fundatia Bill si Melinda Gates, care are drept misiune combaterea saraciei si a bolilor in lume.

“In ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili si am construit o fundatie ce functioneaza in intreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor sa duca o viata sanatoasa si productiva”, se spune in declaratie.

- Advertisement -

“Continuam sa impartasim credinta in aceasta misiune si vom continua sa lucram impreuna in cadrul fundatiilor, dar nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre”.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x