Thursday, February 9, 2023

Melinda Gates si-a pregatit divortul inca din 2019, cand relatia lui Bill Gates cu pedofilul Jeffrey Epstein a devenit publica

Must Read

Melinda Gates s-a intalnit pentru prima data cu avocatii de divort in 2019, cand a luat decizia sa se desparta de Bill Gates pe motiv ca acesta avea legaturi cu pedofilul Jeffrey Epstein, conform Insider.

“Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Cerem spatiu si intimitate pentru familia noastra, pe masura ce incepem sa navigam in aceasta noua viata”, au punctat cei doi intr-o declaratie de presa.

Miliardarul Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, si sotia sa, Melinda Gates, si-au anuntat astfel divortul dupa 27 de ani de casatorie.

Vor continua sa colaboreze in cadrul fundatiei

Bill si Melinda Gates, care au trei copii, au anuntat ca vor continua sa colaboreze in cadrul fundatiei lor, Fundatia Bill si Melinda Gates, care are drept misiune combaterea saraciei si a bolilor in lume.

“In ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili si am construit o fundatie ce functioneaza in intreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor sa duca o viata sanatoasa si productiva”, se spune in declaratie.

- Advertisement -

“Continuam sa impartasim credinta in aceasta misiune si vom continua sa lucram impreuna in cadrul fundatiilor, dar nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre”.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Startup-ul românesc Humans.ai lansează NFT-urile portabile bazate pe inteligența artificială în rețeaua Hedera Hashgraph, una dintre cele mai importante...
- Advertisement -

More Articles Like This