Tuesday, December 6, 2022

Pre-market și After-market: Cum și unde anume se poate tranzacționa în afara orelor de tranzacționare

Must Read

Mulți oameni cred că pot tranzacționa la bursa din America doar între orele 16:30 și 23:00. Ei bine, se înșeală. Trebuie să știți că puteți tranzacționa înainte de deschidere și după închiderea ședinței de tranzacționare.

Uneori, știrile sau evenimentele unei companii lasă un impact asupra acțiunilor sale. Astfel de rezultate fie determină o creștere a valorilor acțiunilor, fie contribuie la scăderea acțiunilor. În această situație, traderii preferă să acționeze cât mai curând posibil. Ei pot vinde sau cumpăra acțiunile dorite, desigur. Astfel, fie tranzacționează în premarket, fie în aftermarket.

Cu toate acestea, în timpul sesiunii de tranzacționare de premarket si aftermarket, volumul tranzacțiilor se diminuează. Foarte puțini investitori sau comercianți cumpără sau vând acțiuni în timpul orelor premergătoare pieței burselor.

Analiza pieței bursiere relevă faptul că mulți traderi nu preferă să tranzacționeze în afara orelor de program. De asemenea, diferite exemple din viața reală arată că bursele se confruntă cu o scădere înaintea punerii pe piață sau după ore.

- Advertisement -

Puteți tranzacționa în premarket si aftermarket prin platforma:

Investitorii dornici preferă să analizeze starea acțiunilor înainte de a lua orice decizie. Astfel, vă recomandăm să analizați situația burselor înainte de a efectua tranzacționare înainte de punere pe piață sau după program.

Orice informație legată de companie lasă un impact profund asupra valorii acțiunilor sale. Astfel, în cazul oricărui incident cu compania, aceasta se poate confrunta cu o scădere a prețurilor acțiunilor sale.

În mod similar, odată cu lansarea de noi produse, prețurile acțiunilor pot crește. Această creștere a scăderii valorilor acțiunilor lasă un impact negativ asupra intenției comercianților de a investi pe piața de valori. Astfel, preferă fie să cumpere, fie să cumpere cât mai curând posibil.

Unii comercianți nu așteaptă deschiderea oficială a pieței de valori. Este posibil să se teamă de o scădere mai mare a prețurilor acțiunilor. Astfel, își cumpără sau își vând acțiunile prin ECN înaintea pieței sau după orele de desfășurare a pieței bursiere. Îi ajută să investească în locul potrivit. De asemenea, aduce beneficii pe termen lung pentru investitori.

Cu toate acestea, se recomandă să nu aveți încredere în prețurile și valorile acțiunilor în timpul sesiunilor premarket și aftermarket. Alegerile grăbite pot duce la o pierdere semnificativă. Scopul stabilirii tranzacționării înainte de punere pe piață și după program este de a menține piața activă pentru mai multe ore. După orele oficiale ale burselor, volumul tranzacțiilor se subțiază.

Angajamentul traderilor rămâne minor în timpul pre-market și after-market. De asemenea, lasă o impresie profundă asupra prețurilor acțiunilor. Prețurile de ofertă și cerere sunt profund afectate din cauza tranzacționării mai puține acțiuni. Deci, aveți grijă atunci când tranzacționați în timpul sesiunii de pre-comercializare sau după program.

Puteți tranzacționa în premarket si aftermarket prin platforma:


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Unul dintre cele mai mare parcuri fotovoltaice din Europa se construiește în România. Se întinde pe 3.000 de hectare

Unul dintre cele mai mari parcuri fotovoltaice din Europa urmează să fie construit în România și se va întinde...
- Advertisement -

More Articles Like This