Friday, April 26, 2024

Angajări în Poliția Română. Sute de posturi, scoase la concurs

Must Read
Angajări în Poliția Română. Sute de posturi au fost scoase la concurs, în toată ţara, prin încadrare directă din sursă externă. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care sunt interesați?

Poliţia Română angajează. Sute de posturi, din sursă externă, au fost scoase la concurs. Se întâmplă în toată țara.

Mai exact, Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

- Advertisement -

Ce condiții trebuie să îndeplinească toți cei interesați

În perioada 11 – 19 octombrie, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Poliția Română a mai făcut sute de angajări și în trecut. În luna decembrie 2020, ministrul de atunci, Marcel Vela anunța că au fost scoase la concurs 264 de posturi în cadrul următoarelor structuri. Ministrul Afacerilor Interne a explicat ce pași trebuie urmați. El a explicat că au fost scoase la concurs 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

De asemenea, ministrul Afacerilor Interne a precizat, atunci, că „se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.”

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x