Friday, April 26, 2024

Incendiu de proporții în Parcul Tetarom, în Cluj-Napoca, fumul este vizibil în tot orașul. Oamenii, sfătuiți să stea în case

Must Read

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din Parcul Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului, în municipiul Cluj-Napoca. 

UPDATE 8.25. ISU Cluj a anunțat că incendiul a fost lichidat în mare parte și că pompierii intervin la câteva focare mocnite active, scrie presa locală.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, iar în incintă desfășoară activități comerciale mai multe firme.

- Advertisement -

Incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează firma Broda, care comercializează produse textile și accesorii auto din piele, potrivit stiridecluj.ro.

Fumul este vizibil în tot orașul.

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj Ro-Alert, îm care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case: “Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”.

La fața locului intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x