Friday, April 26, 2024

Bill Clinton, internat la Terapie Intensivă

Must Read

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost internat la Terapie Intensivă. Clinton se tratează pentru o infecţie identificată în sânge. Problema medicală nu are legătură cu Covid.

„Marţi seara, preşedintele Clinton a fost internat la centrul medical UCI pentru a primi tratament pentru o infecţie nelegată de COVID-19. El se reface, este într-o dispoziţie bună şi extrem de recunoscător medicilor, infirmierilor şi personalului care i-a oferit excelente îngrijiri”, a spus purtătorul său de cuvânt, Angel Urena, într-un comunicat pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt a publicat de asemenea un comunicat al medicilor lui Bill Clinton, în care se precizează că acesta a fost spitalizat „pentru a fi monitorizat îndeaproape” şi că i s-au administrat intravenos antibiotice. Clinton „rămâne la spital pentru o monitorizare constantă”, adaugă comunicatul medicilor, făcând referire la o infecţie de sânge.

După două zile de tratament, Bill Clinton „reacţionează bine la antibiotice. Echipa medicală din California este în comunicare constantă cu echipa medicală prezidenţială de la New York , inclusiv cu cardiologul său. Sperăm că el se va întoarce în curând acasă”, continuă comunicatul.

- Advertisement -

Potrivit CNN, septicemia provine de la o infecţie a căilor urinare care s-a răspândit în sistemul sangvin al lui Bill Clinton. Acesta s-a simţit obosit marţi în timpul vizitei sale în California şi s-a deplasat la spital, unde ipotezele unei infectări cu COVID-19 sau probleme cardiace au fost infirmate, a relatat corespondentul medical al postului, Sanjay Gupta.

Al 42-lea preşedinte american a fost în funcţie din 1993 până în 2001, iar la 46 de ani a fost cel mai tânăr preşedinte ales vreodată. În 2010, a suferit o intervenţie de angioplastie.

Sursa: cotidianul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x