Sunday, April 28, 2024

Ciclonul care a lovit Grecia ajunge și în România

Must Read

Ciclonul care a afectat Grecia și Italia ajunge și România, cu vânturi puternice și temperaturi sub media normală a acestei perioade. 

În zonele de munte din România, vântul a bătut şi cu peste 70 de kilometri pe oră și a făcut ca temperatura resimţită să fie de minus 5 grade Celsius.

Porturile de la Marea Neagră au fost și ele închise din cauza vântului foarte puternic, pentru a doua zi la rând. În nord-estul țării au fost înregistrate, de asemenea, temperaturi mult sub temperaturile normale pentru această perioadă.

Circulația rutieră pe Transalpina se închide temporar, între Rânca și Obârșia Lotrului, din cauza vremii

Circulaţia rutieră se închide temporar pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi pentru siguranţa participanţilor la trafic, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

- Advertisement -

CNAIR şi Poliţia Rutieră au luat decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

ANM: Informare meteo de vreme deosebit de rece. Care sunt zonele vizate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o informare meteo de vreme deosebit de rece, precipitații moderate cantitativ, ninsori la munte și intensificări temporare ale vântului.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, cu valori termice în cursul zilelor mult mai coborâte decât mediile multianuale specifice datei.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x