Saturday, April 27, 2024

Loteria vaccinării, atât în România, cât și în alte state. Țara care pune la bătaie un Rolex cu diamante și lingouri de aur

Must Read

Înscrierile la loteria vaccinării au început de joi, 30 septembrie, fiind puse în joc premii în bani. Strategia a fost adoptată și de alte țări, iar în anumite cazuri premiile sunt cu adevărat spectaculoase, cu norocoși ce pot câștiga, de exemplu, un ceas Rolex cu diamante sau vouchere de cumpărături în valoare de 100.000 de dolari.

Premiile puse la bătaie în România

Loteria vaccinării din România se desfășoară în perioada 3 octombrie – 31 decembrie și se oferă premii în bani, astfel:

– 81 de premii saptamanale (80 de premii a cate 10 000 lei + 1 premiu mare saptamanal de 100.000 lei);

– 3 premii lunare, (cate 1 premiu în ultima saptamana a fiecarei luni de 300.000 lei);

- Advertisement -

2 premii la finalul Loteriei Programului national de vaccinare, respectiv in luna 3, saptamana 14, respectiv 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei.

Rata de vaccinare din România este de 33%.

Loteria vaccinării în Hong Kong

Hong Kong are, de departe, cele mai scumpe și spectaculoase premii puse în joc la loteria vaccinării. O mașină Tesla, lingouri de aur, un ceas Rolex cu diamante, sau un apartament în inima orașului.

Mai exact, rezidenții vaccinați cu schema completă din Hong Kong ce au peste 18 ani pot câștiga o medalie de aur în valoare de 10.000 de dolari. Sunt puse în joc 110 astfel de medalii, potrivit sassyhongkong.com.

Un alt premiu spectaculos este un apartament central, în valoare de 10,8 milioane de dolari. Se adaugă și 20 de burse școlare în valoare de 200.000 de dolari fiecare, pentru copiii vaccinați din categoria 12-18 ani, dar și 65 de carduri de cumpărături în valoare de 100.000 de dolari fiecare, pentru persoanele care au peste 18 ani.

În plus, este la bătaie un ceas rolex cu diamante, dar și o mașină Tesla, potrivit bloomberg.com.

Hong Kong are o rată de vaccinare de circa 57% din populație.

Loteria vaccinării în Rusia

Primarul Moscovei a anunțat încă din luna iunie că va testa o astfel de tehnică. Mai exact, au fost oferite, prin tragere la sorți, cinci mașini, fiecare costând circa 14.000 de dolari, potrivit Reuters.

Rusia a mai pus la bătaie, în tombola vaccinării, un apartament cu trei camere, de 75 de metri pătrați, dar și telefoane, biciclete, adidași, ceasuri smart și premii în bani, ce ajung la maximum 1.000 de dolari.

Rata vaccinării în Rusia este de aproximativ 34%.

Loteria vaccinării în SUA

Statele Unite ale Americii au fost printre primele care au introdus acest tip de loterie pentru persoanele imunizate contra COVID-19. Nu a durat mult până când mai toate statele Americii au început să facă diverse astfel de extrageri pentru a stimula vaccinarea.

De exemplu, statul Ohio a pus la bătaie un premiu în bani în valoare de 1.29 milioane de dolari, ce a fost câștigat, la sfârșitul lunii mai, de o tânără de 22 de ani, Abbigal Bugenske, potrivit 9news.com.

Tot în SUA au mai fost oferite alimente gratuite timp de un an, vacanțe, burse pentru facultate ce acoperă absolut toate costurile în toți anii de studiu, licențe de pescuit, bilete la festivaluri, dar și alte premii mai mici în bani, ce însumează 19 milioane de dolari, potrivit CNN.

Rata vaccinării în SUA este de circa 56%.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x