Sunday, October 2, 2022

“La casa de papel” revine. A început numărătoarea inversă, iar finalul nu va dezamăgi

Must Read

“La casa de papel” revine cu ultimele cinci episoade ale seriei. Numărătoarea inversă a început, iar actorii promit că fanii nu vor fi dezamăgiți. Mai sunt aproximativ două săptămâni până la apariția ultimei părți a serialului. Ultimele cinci episoade vor ajunge pe platforma Netflix la 3 decembrie.

Protagoniștii, într-o campanie publicitară, asigură că finalul nu va dezamăgi.

„Știm că nu îi va dezamăgi pe fanii serialului, că le va plăcea. Ceea ce urmează este foarte puternic,” spune actorul care în interpretează pe Palermo, Rodrigo de la Serna.

Pentru Álvaro Morte, ”Profesorul”, finalul este „plin de tensiune absolută”. Și asta pentru că banda a avut parte numai de eșecuri în ultima vreme.

- Advertisement -

În ultimele cinci episoade, lansate în septembrie, Tokio (Úrsula Corberó) a murit, iar inamicul, rănit și mai înfricoșător ca niciodată, se află încă în interiorul Băncii Spaniei.

„La casa de papel” este unul dintre cele mai urmărite seriale din istoria Neflix, produse în altă limbă decât engleză, a doua după serialul sud-coreean ”The Squid Game”, a anunțat platforma, marți.

Cele mai grele momente abia acum vin pentru gașca condusă de ”Profesor”. Membrii grupului trebuie să înfrunte două mari provocări: să scoată aurul cu ajutorul unui plan plin de incertitudini și să părăsească Banca Spaniei.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Emorya Finance – Store of Value & Move to Earn: Unicul proiect care combina cele 2 concepte în spațiul Blockchain!

În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia...
- Advertisement -

More Articles Like This