Tuesday, March 19, 2024

Contele Dracula va fi femeie într-un nou film

Must Read

Povestea contelui transilvănean bazat pe cartea cu același nume a lui Bram Stoker a captivat imaginația occidentalilor și nu numai, fiind încă de la începuturile cinematografiei subiectul a numeroase adaptări pentru marile, și mai nou, micile ecrane. Iar acum cineva se pare că s-a gândit că de ce nu ar merge și un film în care el e femeie, după cum anunță Twinfinite .

Iar acel „cineva” sunt de fapt cei de la BR Films, un studio obscur de filme care, din câte mi-am putut da seama după căutări exhaustive, ar fi din Statele Unite (Carolina de Nord, mai exact). Viitorul film se va baza pe „ Cult of Dracula ”, o serie limitată de benzi desenate americane care sparge convențiile legate de reprezentarea personajului lui Stoker.

În această reinterpretare a scriitorului de benzi desenate american Rich Davis contele transilvănean devine o zeiță a sângelui din Antichitate transpusă în zilele noastre și venerată de un cult de hipioți numit „Ordo Dracul”, în timp ce Van Helsing este un profesor universitar care face un documentar despre acesta, descoperind tot felul de secrete macabre pe parcurs, evident.

Ideea nu sună neapărat rău și din ce-am citit seria de benzi desenate a fost destul de bine primită după lansarea sa în SUA în urmă cu doi ani. Dar multe alte dubii persistă în capul meu, printre care și faptul că BR Films se laudă cu un portofoliu de producții de care mă îndoiesc că a auzit cineva. Se pare însă că filmul a intrat deja în faza de dezvoltare, deși e prea devreme pentru o dată de lansare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x