Friday, April 26, 2024

Oreste, prins drogat la volan. Ce se întâmplă acum cu prezentatorul TV

Must Read

Oreste Teodorescu a fost oprit de un echipaj din Brigada Rutieră în timp ce se deplasa cu mașina pe o stradă din centrul Bucureștiului. Polițiștii l-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost unul pozitiv, aflându-se că acesta se afla sub influența unor substanțe interzise.

Oreste Teodorescu, oprit de autoritățile din Capitală. Ce s-a descoperit despre prezentatorul TV

Prezentatorul de televiziune a fost oprit de polițiștii bucureșteni din Brigada Rutieră în timp ce se deplasa cu propriul autovehicul pe o stradă din centrul Capitalei. Oreste Teodorescu consumase anumite substanțe interzise înainte de a se urca la volan, după cum au descoperit autoritățile.

Mai exact, la data de 2 noiembrie, Oreste Teodorescu era oprit de autorități în trafic în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1. Acesta a fost rugat să sufle în aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost unul pozitiv, potrivit unor surse din Poliție, potrivit Gândul. Acesta consumase cannabis, după cum a fost indicat.

Oreste Teodorescu, prins la volan de autorități după ce a consumat substanțe interzise

Cunoscutul prezentator de televiziune este cercetat penal după ce, conform procedurii, a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală. Ajuns la INML, specialiștii i-au recoltat probe de sânge, ulterior fiind demarată o anchetă pe numele său de către autorități.

- Advertisement -

Oreste Teodorescu se confruntă cu o anchetă pentru conducere sub influența subtanțelor psihoactive, după ce a fost prins la volan sub influența substanțe interzise. Aceasta a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cunoscutul prezentator de televiziune erau audiat de autorități în 2018 pentru un dosar de trafic cu droguri

Oreste Teodorescu era adus la DIICOT Ploiești în 2018 pentru a fi audiat pentru un dosar de trafic cu droguri. La momentul respectiv, mai multe vedete erau implicate, printre care Elis Armeanca, Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, Raluca Bădulescu, dar și Răzvan Ciobanu, care a decedat între timp.

Pe atunci, cunoscutul prezentator de televiziune declara în timp ce era audiat ca martor că nu îi cunoaște pe cei implicați în dosar după ce anchetatorii i-au arătat mai multe poze, regretatul Răzvan Ciobanu fiind singurul om știut de Oreste Teodorescu după ce participase la o emisiune în 2000.

„Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz, nici cu persoanele, nici cu consumul, nici cu maneliștii, nici cu creatorii de modă. Nu am.

Nu cumpăr, nu consum droguri nici de risc, nici de mare risc, nici de risc controlat.”, spunea Oreste Teodorescu la ieșirea din sediul DIICOT Ploiești, potrivit Mediafax.

Sursa: playtech.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x