Monday, May 23, 2022

Cum îți poți dezgheța parbrizul într-un minut în diminețile geroase de iarnă. Secretul pe care trebuie să-l știe toți șoferii

Must Read
Un meteorolog a găsit o metoda prin care poți dezgheța parbrizul în mai puțin de un minut. Este un truc pe care care orice șofer trebuie să îl știe iarna.

Anotimpul alb vine cu multe momente frumoase, dar și cu destule clipe complicate. Cei care au cel mai mult de suferit sunt șoferii, mai ales în diminețile geroase de iarna.

Până să se lovească de traficul infernal, de claxoane și țipete, conducătorii trebuie mai întâi să poată să intre în mașină și să o curățe pentru a porni la drum în condiții optime.

O mare problemă pe timpul iernii este legată de procesul de dezghețare a mașinii. Când te lupți cu minutele pentru a nu întârzia la muncă, când partenerul de viață te grăbește și copilul trebuie să ajungă la școală, răbdarea este testată la maximum. Din fericire, un meteorolog a găsit o soluție nouă pe lângă cele deja obișnuite.

- Advertisement -

Secretul prin care șoferii pot dezgheța parbrizul într-un minut în diminețile geroase de iarnă

Tehnicile vechi sunt cunoscute de toată lumea. Pentru a scăpa de gheața apărută peste noapte trebuie să ieși mai devreme ca de obicei din casă.

Este recomandat să pornești mașina cu zece minute înainte sa pleci la drum și să folosești un lichid bun de parbriz.

Cum poți dezgheța parbrizul în doar 60 de secunde. Secretul descoperit de un meteorolog

Ken Weathers, de profesie meteorolog, a venit cu o idee inovatoare pentru această problemă.

Bărbatul a realizat un amestec cu ajutorul căruia poți dezgheța parbrizul în mai puțin de un minut, conform descopera.ro.

Ingredientele folosite de Ken Weathers sunt ușor de procurat și nu costă foarte mult.

Tot ce trebuie sa faci pentru a prepara soluția este să umpli un recipient cu pulverizator cu 1/3 apă și 2/3 părți alcool izopropilic. Nimic mai simplu.

Ulterior, trebuie doar să agiți un pic recipientul și să stropești parbrizul. În momentul în care soluția este pulverizată pe parbriz, gheața se topește instant. Sticla poate fi depozitată chiar în mașină, deoarece alcool nu va îngheța.

 

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Modelele de iPhone pe care WhatsApp nu va mai funcționa. Ce trebuie să știe cei afectați de noile reguli

WhatsApp anunţă, printr-un articol postat pe site-ul de suport, că va renunţa peste câteva luni la suportul pentru două dintre...
- Advertisement -

More Articles Like This