Saturday, September 23, 2023

Bacalaureat 2022. Programa pentru simulare | Mai multe capitole au fost eliminate

Must Read

Simulare Bacalaureat 2022. Mai multe capitole din materia de examen la disciplinele Matematică, Istorie și Filosofie pentru simularea examenului de Bacalaureat din 2022 au fost eliminate. Simulările pentru examenul de Bacalaureat 2022 vor fi organizate în perioada 28 martie-31 aprilie.

Potrivit ordinului publicat aseară în Monitorul Oficial, pentru simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2021-2022, este valabilă programa aprobată prin Ordinul ministrului educației nr. 3.237/2021.

La Limba și literatura română nu există niciun conținut exceptat. În schimb, la Matematică sunt exceptate mai multe capitolele, în funcție de profilul de studiu.

- Advertisement -

Pentru Istorie sunt exceptate ”Relațiile Internaționale” (1. Spaţiul românesc între diplomaţie şi conflict în Evul Mediu şi la începuturile modernităţii. 2. România şi concertul european; de la „criza orientală” la marile alianţe ale secolului XX – cu excepția aspectelor referitoare la faptele istorice desfășurate după 1920 din acest conținut).

La Filosofie sunt exceptate ”Teorii politice moderne și contemporane” și ”Cunoaşterea” (1. Forme de cunoaştere şi tipuri de adevăr 2. Adevăr şi eroare).

Ordinul privind organizarea simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2021-2022.

Calendarul simulărilor pentru BAC 2022:

28 martie 2022 – Simulare proba E a) – Limba și literatura română;

29 martie 2022 – Simulare proba E c) – proba obligatorie a profilului;

30 martie 2022 – Simulare proba E d) – proba la alegere a profilului și specializării

31 martie 2022 – Simulare proba E b) – Limba și literatura maternă;

14 aprilie – afișarea rezultatelor

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Rețeaua de socializare și responsabilizare socială Homeland, în versiunea beta

CHRD (CHROMOSOME DYNAMICS) pregătește lansarea în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) a rețelei de socializare și responsabilizare socială Homeland, la finalul...
- Advertisement -

More Articles Like This