Wednesday, May 31, 2023

Mircea Bravo a „descins” în garsoniera de 11 mp: „Cei din afară au ceva împotriva chiriilor mari, clujenii se bucură” VIDEO

Must Read

Cunosctutul vlogger Mircea Bravo a filmat în garsoniera de 11 metri pătraţi şi a încercat să afle de la agentul imobiliar care a publicat anunţul de închiriere de ce s-a viralizat anunţul privind această locuinţă.

Antonio Boja, agentul de la Panoramic Imobiliare care a publicat anunţul de închiriere, i-a prezentat lui Mircea Bravo garsoniera. „La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus acesta.

Mircea l-a întrebat pe agent de ce crede că s-a viralizat garsoniera cu canapea galbenă.

„În general, proprietăţile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilait. Estetic, arată peste medie”, a spus acesta, precizând că este una dintre cele mai frumoase garsoniere din Cluj.

- Advertisement -

Bravo a sugerat că poate şi din cauza preţului mare cerut pe chirie raportat la suprafaţa mică. „Au fost deranjaţi cei de dinafara Clujului, care au ceva împotriva preţurile ridicate, cine are apartament în Cluj se bucură că e un preţ mai ridicat pe chirie”. El a spus că s-a obişnuit cu preţurile din Cluj, deoarece lucrează de mult timp pe piaţa imobiliară, dar se afla şi el în aceeaşi situaţie când venea la Facultate şi auzea de preţurile mari de aici: „Cine-i fericit când trebuie să dea bani?”.

Sursa: adevarul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Humans.AI launches blockchain innovation for safe AI management

Humans.ai, leading provider of blockchain and artificial intelligence solutions, is thrilled to announce it has launched its highly anticipated...
- Advertisement -

More Articles Like This