Thursday, August 18, 2022

Anonymous a piratat Banca Centrală a Rusiei. Asociația va scoate la lumină documente-bombă cu acorduri secrete

Must Read

O nouă lovitură pentru Kremlin. Anonymus a anunţat că a piratat Banca Centrală a Rusiei. Grupul de hakeri ar fi pus mână pete nu mai puțin de 35.000 de documente.

Anonymous a piratat Banca Centrală a Rusiei. Grupul va face publice fişierele în următoarele 48 de ore. Cei de la Anonymus au declarat şi că au piratat site-urilor unor companii a căror activitate încă este în desfăşurare pe teritoriul Rusiei.

Anonymous a piratat Banca Centrală a Rusiei. Asociația va scoate la lumină documente-bombă cu acorduri secrete

”Colectivul Anonymous a piratat Banca Centrală a Rusiei. Peste 35.000 de fişiere vor fi publicate în 48 de ore, cu acorduri secrete”, au transmis hacckerii de la Anonymus, care au postat şi câteva site-uri pe care au reuşit să le pirateze ce aparţin unor companii care sunt active şi pe teritoriul României: Auchan, Dechatlon şi Leroy Merlin.

- Advertisement -

În urmă cu câteva zile, grupul de hackeri Anonymous, care duce un „război cibernetic” împotriva Rusiei de când a invadat Ucraina, anunţă joi că a piratat serverele Serviciului rus de securitate (FSB).

Anonymous a dezvăluit, de asemenea, o convorbire sensibilă între preşedintele rus Vladimir Putin şi ministrul Apărării, Serghei Şoigu. „Tango Down” anunţă Anonymous pe Twitter piratarea serverelor serviciilor secrete ruse FSB (fostul KGB), o expresie folosită în armată pentru semnalarea doborârii unui inamic. Grupul anunţă în acelaşi tweet că a piratat şi serverele altor instituţii ruse. Anonymous citează în acest sens site-urile ofciale ale Primăriei Moscovei, Guvernului Federaţiei ruse şi Ministerului rus al Sporturilor.

Înainte de a lansa atacuri asupra site-urilor companiilor care sunt active în Rusia, hackerii au făcut apel la acestea să îşi înceteze activitatea şi să respecte măsurile luate împotriva invadatorilor.    ”Să vă opriţi imediat activitatea în Rusia dacă vă este milă de oamenii nevinovaţi care sunt masacraţi violent în Ucraina. Timpul se scurge. Noi nu iertăm. Noi nu uităm”, a postat grupul Anonymus recent.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This