Friday, April 26, 2024

Anonymous confirmă tentativa de asasinat asupra lui Zelenski. Fostul KGB l-a trădat pe Putin

Must Read

Oficialii ucraineni susţin că au dejucat o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui Volodimir Zelenski.

Serviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia a divulgat informaţii care au alertat Ucraina cu privire la un complot de asasinat împotriva preşedintelui Volodimir Zelenski, potrivit grupului de hackeri Anonymous.

„Informaţiile scurse de FSB rus au alertat Ucraina despre un complot de asasinat împotriva preşedintelui @ZelenskyyUa. Acum, ne putem aştepta la o luptă internă pentru putere la Kremlin pentru a răsturna regimul Putin. Între timp, să continuăm cu atacurile”, anunţă Anonymous pe Twitter.

Anonymous a revendicat, de asemenea, un al doilea atac la site-ul Agenţiei Spaţiale Ruse.

- Advertisement -

Oficialii ucraineni susţin că au dejucat o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui Volodimir Zelenski. Oficialii ucraineni au declarat că o unitate a forţelor speciale cecene, cunoscută sub numele de „Kadîroviţi”, a fost implicată într-un plan de asasinare a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, scrie Sky News.

Planul a fost dejucat. Şeful securităţii ucrainene, Oleksiy Danilo, a declarat: „Suntem conştienţi de operaţiunea specială care pe care urma să o pună în aplicare Kadîroviţi pentru a-l elimina pe preşedintele nostru”.

Danilo a mai spus că Ucraina a fost informată despre complot de către membrii ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.

Reprezentanţi ai FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei) au oferit informaţii Kievului despre cecenii trimişi în Ucraina cu scopul de a-l asasina pe Volodimir Zelenski, ceea ce a ajutat la eliminarea grupului, a spus secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, Aleksei Danilov.

pusă în practică nemijlocit de către cecenii lui Kadârov (Ramzan, liderul pro-Kremlin al Ceceniei) privind lichidarea preşedintelui nostru”, a afirmat Danilov, într-o intervenţie la postul de televiziune Ukraina-24.

„Pot să vă spun că am primit informaţii despre cecenii trimişi în Ucraina de la reprezentanţi ai FSB care nu au dorit să ia parte la acest război sângeros. Datorită acestui fapt, un grup de elită al lui Kadârov care a venit aici pentru a-l elimina pe preşedintele nostru a fost distrus”, a declarat responsabilul ucrainean, informează Agerpres.

După intrarea în Ucraina, unitatea cecenă s-a împărţit în două grupuri. „Noi i-am urmărit. Un grup a fost distrus la Hostomel (regiunea Kiev), iar al doilea grup se află sub observaţia soldaţilor noştri”, a spus secretarul SNBO, citat de Interfax-Ukraina, Unian şi DC.ua.

Liderul cecen Ramzan Kadârov a confirmat sâmbătă participarea unor combatanţi ceceni alături de trupele ruse angajate în ofensiva împotriva Ucrainei

La 25 februarie, în a doua zi a invaziei Rusiei în Ucraina, preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că Moscova l-a desemnat drept „inamicul nr.1”, iar pe familia sa ca obiectivul numărul 2.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x