Saturday, April 27, 2024

Follow the money: Cei mai mari 8 producători de arme din SUA, întâlnire la Pentagon pe tema războiului din Ucraina

Must Read

Pentagonul îi va găzdui miercuri pe cei mai importanți opt producători de arme americani pentru a discuta despre capacitatea industriei de a satisface nevoile Ucrainei dacă războiul cu Rusia durează ani întregi.

Cererea de arme a crescut după ce invazia Rusiei din 24 februarie a stimulat transferurile de arme ale SUA și ale aliaților în Ucraina. Reaprovizionarea, precum și planificarea unui război mai lung vor fi subiecte discutate în cadrul întâlnirii, au declarat două surse pentru Reuters, sub protecția anonimatului.

Raytheon Technologies și Lockheed Martin Corp produc împreună Javelin, în timp ce Raytheon produce Stingers. Alți producători de arme de top sunt Boeing Co, Northrop Grumman, General Dynamics și L3Harris Technologies.

Puteti investi in actiunile companiilor producatoare de armanent aici:
https://bit.ly/2TKvVa0 si aici https://bit.ly/3k2dJUs

Biroul de Achiziții și Susținere al Pentagonului, cumpărătorul armelor pentru Departamentul de Apărare al SUA, va găzdui întâlnirea de 90 de minute și ar participa și secretarul adjunct al Apărării Kathleen Hicks, a spus una dintre persoane.

- Advertisement -

Pentagonul a spus că cele mai utile arme sunt sistemele mai mici, cum ar fi rachetele antitanc Javelin și rachetele antiaeriene Stinger, pe care Washingtonul și aliații le-au expediat în Ucraina aproape zilnic. Utilizarea intensă, precum și eficiența câmpului de luptă afișată de forțele ucrainene, a stârnit interesul pentru reaprovizionarea acestor arme.

Casa Albă a declarat săptămâna trecută că a oferit Ucrainei peste 1,7 miliarde de dolari în asistență de securitate de la încceputul invaziei, peste 5.000 Javelin și peste 1.400 de Stingers.

Administrația de Cooperare pentru Securitate a Apărării a Pentagonului organizează întâlniri săptămânale ale echipei sale europene de gestionare a crizelor pentru a analiza cererile specifice legate de Ucraina. Pentru a accelera aprobarea guvernului SUA pentru vânzările și transferurile de arme produse de contractorii americani de apărare, Pentagonul a reînființat o echipă care să răspundă cererii crescute.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x