Tuesday, March 19, 2024

Chris Terheș dă de pământ cu Ursula von der Leyen: E responsabilă pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE (Video)

Must Read

Europarlamentarul român Chris Terhes acuză că șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, e vinovată de creșterea prețurilor la energie, gaze, combustibil și mâncare. Terhes spune că von der Leyen a impus obiective imposibile în ceea ce privește reducerea noxelor.

“Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creștereaprețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE. Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE ca urmare a obiectivelor și mijloacelor utopice de combatere a emisiilor de carbon. Discurs in Parlamentul European, în fața lui Timmermans, pe data de 7 iunie 2022.

“Dragi colegi, când Ursula von der Leyen și-a făcut campanie în acest plen, în 2019, să fie aleasă președinte a Comisiei Europene, a promis o Uniune Europeană mai puternică care să aducă mai multă prosperitate pentru cetățenii ei.

La aproape trei ani de atunci, vedem o Europă mai slabă și mai mulți europeni săraci decât până acum.

- Advertisement -

Avem milioane de europeni care nu reușesc să se descurce de la o lună la alta din cauza scumpirii prețului energiei, mâncării și combustibilului.

Una dintre cauzele principale ale acestei crize este planul utopic, nerealist și nefactual al Ursulei von der Leyen de inginerie socială de a combate așa-zisele “emisii de carbon”.

Și citez: “Emisiile trebuie să aibă un preț care să ne schimbe comportamentul”, a spus Ursula în acest plen în 2019.

Vedem acum că, de la început, obiectivul ei nu a fost să combată emisiile de carbon ci să ne schimbe comportamentul prin taxe și prețuri mai mari.

Vă îndemn, prin urmare, să votați împotriva planului “Fit for 55” care va genera mai multă sărăcie și va face UE mai puțin competitivă pe piața globală, a acuzat Terhes în Parlamentul European.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x