Thursday, April 18, 2024

O cunoscută prezentatoare de știri a fost concediată pentru că a încărunțit și a refuzat să-și vopsească părul, în Canada

Must Read

O prezentatoare de știri populară din Canada ar fi fost concediată după 35 de ani de carieră pentru că a refuzat să își mai vopsească părul.

Lisa LaFlamme a anunțat luni într-un videoclip de pe Twitter, că a fost înlăturată din funcția de prezentatoare a postului CTV National News după 35 de ani de carieră. Aceasta prezenta una dintre cele mai urmărite emisiuni de seară din țară.

În clipul, care a fost vizionat de peste 4 milioane de ori, LaFlamme a spus că a fost “luată prin surprindere” de decizia de a-i încheia contractul.

“Sunt încă șocată și întristată. La 58 de ani, încă mai credeam că voi avea mult mai mult timp pentru a spune mai multe povești care au impact asupra vieții noastre de zi cu zi”, a mărturisit prezentatoarea.

- Advertisement -

LaFlamme, care a început să prezinte emisiunea emblematică în 2011, a fost una dintre multele femei care au încetat să își mai vopsească părul în timpul pandemiei și a lăsat să i se vadă culoarea naturală a părului.

Globe and Mail a relatat joi că Michael Melling, un director executiv de la CTV News, a întrebat cine a aprobat decizia de a “lăsa părul Lisei să devină gri”. Se pare că Melling și LaFlamme au avut conflicte legate de probleme jurnalistice înainte ca Melling să-i spună în cele din urmă lui LaFlamme că i se încheie contractul.

Șocul provocat de plecarea ei s-a răspândit rapid în jurnalismul canadian, iar liderii politici și din mediul de afaceri s-au exprimat și ei.

Fostul premier al provinciei Alberta, Rachel Notley, a numit-o pe LaFlamme “o voce masivă în mass-media canadiană”, iar fostul ministru al mediului, Catherine McKenna, a calificat tratamentul veteranului jurnalist drept “îngrozitor de prost făcut”.

Compania CTV, Bell Medi a declarat că “regretă” modul în care a gestionat plecarea lui LaFlamme de la CTV, deoarece “este posibil să fi lăsat telespectatorilor impresia greșită” cum că nu i-ar fi apreciat cariera, potrivit Mediafax.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x