Thursday, February 9, 2023

Campanie inedită de atragere a turiștilor străini: ”România. Cea mai frumoasă clinică dentară din lume” VIDEO

Must Read

Societatea de Stomatologie Estetică din România, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, au lansat o campanie de imagine pentru ţara noastră, în care destinațiile turistice sunt promovate la pachet cu serviciile dentare.

Campania constă într-un parteneriat unic, care propune o soluţie inovatoare de a atrage turiştii străini în România, iniţiativa aducând împreună două atuuri importante ale ţării noastre: servicii dentare premium şi atracţiile turistice.

Denumită sugestiv “România. Cea mai frumoasă clinică dentară din lume”, campania dezvoltată de agenţia McCann Worldgroup România este on air începând de pe 15 decembrie, amândouă organizaţiile fiind pregătite să întâmpine clienţi începând cu 2023.

- Advertisement -

Soluţia acestor două organizaţii a fost să creeze pachete turistice tematice Fix and Visit, care combină servicii stomatologice cu servicii turistice.

Turiștii străini pot călători, dar și rezolva problemele dentare în România

Turiştii străini pot achiziţiona pachete special create în acest sens, cum ar fi: “Coroane Dentare şi Castele” sau “Obturaţii de Canal şi Călătorii pe Canalele din Deltă”. Platforma digitală https://thebeautifuldentalclinic.com/ îi ajută pe turiştii străini să îşi planifice călătoria, să îşi customizeze pachetul şi să facă rezervările.

“Adevărul este că România a pierdut mulţi turişti în ultimii ani şi avem nevoie de un diferenţiator puternic. Dar, pe de altă parte, există o oportunitate: mulţi dintre străinii care vin în România vin pentru serviciile stomatologice de calitate, la preţuri accesibile. Colaborarea dintre SSER şi ANAT este în viziunea noastră o combinaţie câştigătoare, reuşind să combine cele mai bune oferte ale României într-un duo imbatabil”, a declarat Lucian Boronea, reprezentant şi membru în Consiliul Director al ANAT.

Mulți străini vin deja în România pentru a-și rezolva problemele dentare

Florin Lăzărescu, secretarul feneral al SSER în România şi Europa, a subliniat că medicii stomatologi din România lucrează la cele mai înalte standarde, respectând reglementările Europene, dar la preţuri mult mai accesibile comparativ cu alte ţări.

“Ştim că mulţi străini aleg să vină în România ca să-şi rezolve problemele dentare, aşa că decizia lor poate fi transformată într-o oportunitate unică pentru ţară în general. Parteneriatul lansat astăzi va acoperi nevoile clienţilor şi îi va motiva să descopere România în acelaşi timp”, a spus Lăzărescu.

Campania a fost lansată cu un film de promovare al României şi va fi susţinută de promovare în digital şi social media, dar şi OOH-uri în Londra şi New York .

Sursa: stirileprotv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Startup-ul românesc Humans.ai lansează NFT-urile portabile bazate pe inteligența artificială în rețeaua Hedera Hashgraph, una dintre cele mai importante...
- Advertisement -

More Articles Like This