Saturday, April 27, 2024

Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați

Must Read

Digi Communications, proprietarul RCS&RDS, l-a numit la conducerea subsidiarei belgiene pe un fost director de la Proximus și vrea să angajeze peste 100 de persoane pentru a-și lansa serviciile de comunicații în Belgia, piață pe care a intrat anul trecut, relevă datele analizate de Profit.ro.

Jeroen Degadt, fost director Carrier & Wholesale la Proximus, cel mai mare operator telecom din Belgia, a fost numit director general al Digi Belgia.

Degadt a plecat de la Proximus la începutul anului, după 18 ani petrecuți în companie.

Degadt va conduce acum expansiunea Digi pe piața belgiană. Compania a demarat deja procesul de recrutare, având disponibile peste 100 de posturi în următoarele luni.

- Advertisement -

„Căutăm temerari, executanți și gânditori. Pentru cei care vor să lupte împotriva status quo-ului”, este mesajul de recrutare al companiei.

Lansarea serviciilor în Belgia este estimată pentru anul viitor.

“Nu am început cu 100.000 de clienți, ci vizăm sute de mii. Și suntem aici pentru a rămâne. Nu suntem un operator care vine și pleacă repede. Vrem să comercializăm marca Digi pentru mulți ani de acum încolo.

Digi Belgium va fi marele factor de schimbare pe piața telecomunicațiilor. Belgienii plătesc mult prea mult în comparație cu țările vecine. Belgienii plătesc în exces pentru pachetele lor de telecomunicații de prea mulți ani”, spune Degadt.

Digi, în colaborare cu compania belgiană Citymesh, a reușit să obțină frecvențe pentru a instala o a patra rețea mobilă în Belgia, alături de Proximus, Telenet și Orange.

Compania este în curs de a implementa această rețea, inclusiv printr-un acord cu Proximus pentru a prelua turnurile de transmisie și a plasa temporar primii clienți în rețeaua Proximus, până când propria rețea va fi gata.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x