Tuesday, March 19, 2024

LOVITURA uriasa pentru Klaus Iohannis: Nu el a scris cartea Pas cu Pas

Must Read

Președintele Klaus Iohannis primește o lovitură uriașă! Deși semnează ca autor al cărții ”Pas cu Pas”, se pare că nu el este autorul. Câștigătorul alegerilor prezidențiale din 2014, Klaus Iohannis, și-a lansat pe 19 noiembrie cartea „Pas cu Pas”, la Romexpo.

Turnulsfatului.ro scrie că responsabil cu scrierea şi redactarea exemplarului a fost colectivul redacțional al revistei Observatorul Cultural, cartea fiind la bază un colaj de interviuri acordate de către fostul primar al Sibiului.

Cumpara cartea “Pas cu Pas” a lui Klaus Iohannis!

De pe urma unei cărți pe care nu el a scris-o Klaus Iohannis a câștigat o sumă care i-ar face invidioși pe toți marii scriitori de la noi. Cartea ”Pas cu pas” s-a vândut în 130.000 de exemplare, a câte 12 lei bucata. La un calcul simplu ne rezultă circa 350.000 de euro. Informația a fost prezentată de poetul Radu Vancu, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV din Sibiu.

“Am răsfoit-o și am constatat, mi-a fost și confirmată această constatare a mea de către doamna Carmen Mușat, directoarea Observatorului Cultural, că nu sunt lucruri noi, e de fapt un montaj din interviuri mai vechi, nu e o carte scrisă dintr-un jet. E montată în redacția Observatorului Cultural de către doamna Carmen Mușat, alături de alți admiratori ai domnului Klaus Iohannis”, a declarat Radu Vancu.

- Advertisement -

”Nu e miza ei să aibă o valoare literară. Miza ei e să aibă un vehicul pentru niște idei politice care au prins. Deci și-a făcut treaba. ”Primul pas”, a doua carte, nu am nicio idee. M-ar mira să fie tot un montaj de interviuri, pentru că nu cred că a dat atâtea interviuri, încât să poată să scoată o altă carte”, a mai spus Radu Vancu.

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Paul222
Paul222
8 years ago

Pas cu pas, va duc de nas!

- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x