Monday, December 6, 2021

Mihaela Radulescu si-a tras iubit parasutist?!

Must Read

Mihaela Rădulescu (45 ani) şi-a găsit un nou iubit?! Agenţia foto americana Getty Image a publicat imagini în care Mihaela este numită “presupusa lui prietenă”a celebrului Felix Baumgartner.

Bombă în showbiz! Getty Images a dat, ieri, publicităţii, două fotografii realizate în cadrul unui teledon difuzat de televiziunea germană RTL, în care o prezintă pe Mihaela Rădulescu drept “presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”, pilotul austriac devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime. La cât de electrizantă a fost întâlnirea lor, de luna trecută, când Mihaela l-a intervievat, nici nu-i de mirare că au apărut aceste speculații.

Vestea pare de domeniul incredibilulului, mai ales că, cel puţin în România, vedeta are o relaţie oficială de şase ani de zile cu Dani Oţil (34 de ani). Agenţia foto Getty a aruncat, ieri, însă bomba, publicând două imagini în care românca noastră apare alături de cunoscutul paraşutist austriac Felix Baumgartner, la teledonul RTL. Vedeta a fost foarte degajată în preajma pilotului, motiv pentru care jurnaliştii au scris că este “presupusa lui iubită”.

Îmbrăcată sportiv şi cu zâmbetul pe buze, Mihaela l-a susţinut din spatele camerelor pe şarmantul pilot austriac în vârstă de 45 de ani, care a făcut istorie, în 2012, când s-a aruncat în gol de la 39 de kilometri înălţime, depășind, în cădere liberă, viteza sunetului. Austriacul care a uimit întreaga lume i-a acordat Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg un interviu exclusiv, despre celebrul salt, în urmă cu doar o lună. Discuția dintre cei doi a fost atunci deosebit de prietenoasă şi de jovială, Mihaela arătându-se încântată de personalitatea pilotului.

- Advertisement -

“E chiar Felix Baumgartner, omul cu 3 recorduri mondiale în palmares şi primul om care a depăşit, în cădere liberă…din stratosferă, viteza sunetului, fără niciun ajutor tehnologic. Problema cu astfel de bărbaţi e că sunt prea puţini şi mereu ocupaţi”, declara atunci “vrăjită” de interlocutorul său Mihaela Rădulescu. Cei doi au în comun pasiunea pentru sporturi extreme, vedeta tv bifând câteva sărituri cu parașuta, dar și cu parapanta.

12-13-vedete-1-hepta_1805747

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, anunță că se pregătește să oprească temporar producția, din cauza scumpirii energiei și gazelor

Biroul de presă al Azomureș precizează că oprirea este temporară, dar angajații vor avea în continuare de lucru și...
- Advertisement -

More Articles Like This