Friday, October 7, 2022

Actiunile Renault se prabusesc cu peste 21% in urma informatiilor privind perchezitiile la sediile companiei

Must Read

Acțiunile Renault au scăzut, joi, cu peste 21% pe bursa de la Paris , ca urmare a informațiilor din presă privind o serie de controale efectuate de autoritățile anti-fraudă franceze la mai multe sedii ale producătorului auto, în legătură cu o posibilă investigație referitoare la manipularea testelor antipoluare, relatează MarketWatch și Bloomberg.

În jurul orei 13:30, acțiunile Renault erau în coborâre cu 20%, la 69,23 euro/unitate, după ce în prima parte a ședinței bursiere au scăzut cu până la 21,07%.

Agenții biroului anti-fraudă din cadrul Ministerului Economiei din Franța au descins la mai multe unități locale ale Renault, de unde au confiscat calculatoare, a declarat un reprezentant al sindicatului CGT, care reprezintă aproximativ 25% din salariații Renault.

Potrivit acestuia, controalele autorităților ar putea avea legătură cu investigațiile demarate la nivelul mai multor state în contextul scandalului Volkswagen privind emisiile poluante.

- Advertisement -

Oficialii Renault nu au putut fi contactați pentru declarații.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This