Wednesday, December 8, 2021

Actiunile Renault se prabusesc cu peste 21% in urma informatiilor privind perchezitiile la sediile companiei

Must Read

Acțiunile Renault au scăzut, joi, cu peste 21% pe bursa de la Paris, ca urmare a informațiilor din presă privind o serie de controale efectuate de autoritățile anti-fraudă franceze la mai multe sedii ale producătorului auto, în legătură cu o posibilă investigație referitoare la manipularea testelor antipoluare, relatează MarketWatch și Bloomberg.

În jurul orei 13:30, acțiunile Renault erau în coborâre cu 20%, la 69,23 euro/unitate, după ce în prima parte a ședinței bursiere au scăzut cu până la 21,07%.

Agenții biroului anti-fraudă din cadrul Ministerului Economiei din Franța au descins la mai multe unități locale ale Renault, de unde au confiscat calculatoare, a declarat un reprezentant al sindicatului CGT, care reprezintă aproximativ 25% din salariații Renault.

Potrivit acestuia, controalele autorităților ar putea avea legătură cu investigațiile demarate la nivelul mai multor state în contextul scandalului Volkswagen privind emisiile poluante.

- Advertisement -

Oficialii Renault nu au putut fi contactați pentru declarații.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Legea porcului, contestată de oamenii de la sate: Nu mai au voie să dea la porci lături, iar ca să-i vândă trebuie să-și facă...

Noua lege a porcului, în formatul deja validat de Senatul României, le interzice țăranilor să crească mai mult de cinci...
- Advertisement -

More Articles Like This