Sunday, November 27, 2022

Apple a lansat noua generatie de tablete iPad Pro

Must Read

Alături de iPhone SE, Apple a lansat noua generație de iPad Pro numită… tot iPad Pro. De data aceasta, Apple a scăzut diagonala ecranului la 9,7 inch, aceasta fiind versiunea de iPad cea mai populară, care a vândut până în prezent peste 200 milioane de exemplare.

iPad Pro folosește același Pro Display disponibil și pe versiunea de anul trecut. Noua versiune se bazează pe un chipset A9X și are patru difuzoare.

Apple marketează noul iPad atât pentru productivitate, cât și pentru pasionații de jocuri și promite că iPad Pro se va comporta excelent în ambele situații.

Nu lipsește suportul pentru Apple Pencil, recomandat atât pentru cei care doresc să scrie, cât și pentru cei care vor să deseneze de mână.

- Advertisement -

Noul iPad Pro are aceeași cameră foto ca iPhone SE, de 12 MP, ce poate realiza panorame de 63 MP și filma în format 4K. Camera secundară are are 5 MP.

iPad Pro va fi disponibilă în trei variante: 32 GB la 599 dolari, 128 GB la 749 dolari și, pentru prima oară, 256 GB la 899 dolari.

Pentru Apple, noul iPad Pro reprezintă, evident, cel mai important upgrade de până acum și un excelent înlocuitor pentru PC.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

The Most Watched YouTube Videos and How Much Revenue They Generated

Created in 2005, YouTube has become the world’s most popular video streaming service. With 2.5 billion users each month,...
- Advertisement -

More Articles Like This