Wednesday, February 1, 2023

Casa Bucovina – Club de Munte ofera actionarilor un randament al dividendului de 3.80%

Must Read

Valoarea dividendelor distribuite de Casa Bucovina – Club de Munte către acționarul său majoritar se situează la 335.700 lei.

Casa Bucovina – Club de Munte (BCM), societatea care operează hotelul Best Western din Gura Humorului, va distribui în acest an dividende depășind cu puțin 502.000 de lei. Suma care va merge către acționarul majoritar SIF Muntenia (SIF4), care deține 66,87% din titlurile companiei hoteliere, se cifrează astfel de la 335.700 lei.

Nu este o sumă în valoare netă consistentă pentru SIF Muntenia, însă performanța nu este satisfăcătoare nici prin prisma indicatorilor fundamentali, chiar dacă repartizarea de profit merge aproape integral spre dividende. Nivelul de 0,003 lei/acțiune al dividendului brut, calculat în valoare netă și raportat la ultimul preț de piață de 0,0750 lei/acțiune, oferă un randament de 3,80% acestor titluri.

Casa Bucovina – Club de Munte a fost listată la Bursa de Valori București în ianuarie 2008, printr-o ofertă publică derulată de SIF Muntenia la prețul de 0,2 lei/acțiune.

- Advertisement -

Astăzi pe acest emitent s-a realizat un singur schimb la ora 12.30, în valoare de 462 de lei, la cotația de 0,0730 lei/acțiune, în scădere cu 2,67% față de valoarea de închidere de ieri. La acest preț, capitalizarea bursieră a companiei este de 12,21 milioane lei (2,73 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This