Friday, October 7, 2022

Iubeste un barbat cu burta

Must Read

Iubeste un barbat cu burta, pentru ca in bratele lui vei avea sentimentul ca esti mica si fragila, chiar daca nu esti asa de fapt ( dar orice femeie isi doreste sa se simta asa cel putin la un moment dat), in realitate ai o suta de kile si cand alergi de la masina de spalat rufe din baie pana la cratita care fierbe in bucatarie pe aragaz, lustra vecinilor de la etajul inferior se clatina a cutremur.

Un barbat cu par perfect, cu abdomen lucrat si buze sensuale si le poarta ca pe un trofeu si in fiecare miscare se vede asta. Iubeste un barbat cu burta, pentru ca el crede ca nu arata misto si ii sta tare bine sa nu stie, desi de fapt el este misto.

Iubeste un barbat cu burta pentru ca se va schimba mai putin cand il vei transforma intr-un sot, cand berea, sedentarismul, mesele imbelsugate si confortul unei familii isi vor pune amprenta asupra corpului sau. Va fi pufos de felul lui, va plesni de bunastare, se va misca poate usor greoi, asemeni unui urs care iese din barlog si va fi asa dintotdeauna, te vei vedea din prima clipa imbatranind alturi de el si nu te vei intreba peste ceva timp: unde e barbatul de care m-am indragostit?

- Advertisement -

Fanteziile lui nu se vor axa pe scobiturile anorexicei vecine de palier ci pe aromele senzuale ale ciorbitei de burta de acasa. Iubeste un barbat cu burta si corvoada unora dintre sarcinile gospodaresti ti-ar putea fi sesizabil usurata. Ai putea, de exemplu, scapa de calcatul tricourilor, pe motiv ca se intind oricum pe rotunjimile corpului sau. Iar de la tricouri la alte articole de imbracaminte nu mai e decat un pas, odata ce precedentul a fost creat.

Iubeste un barbat cu burta pentru ca va fi aproape intotdeauna sufletul petrecerii, are mereu glumele la el, sarm si verva si, chiar daca va semana, pe ringul de dans, mai curand ursului Baloo decat masculului principal din Dirty Dancing, fii sigura ca va veti distra copios.

Iubeste un barbat cu burta si imagineaza-ti, ca si mine, zeci de motive, majoritatatea profund subiective, pentru care el merita sa fie iubit.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This