Friday, August 19, 2022

Dumitru Tudor cumpara actiuni la Electroarges de 88.700 de lei

Must Read

Dumitru Tudor, 68 de ani, investitor la bursă şi proprietarul firmei de închiriere imobiliară Vidraru Curtea de Argeş, a cumpărat pe 5 august prin intermediul companiei un pachet de 88.815 acţiuni la producătorul de electrocasnice Electroargeş (ELGS) pentru care a plătit 88.650 de lei (20.000 euro).

Preţul plătit de Tudor prin Vidraru Curtea de Argeş, din care deţine o participaţie de 95,7% potrivit celor mai recente raportări din vara anului 2015, a fost de 0,99 lei pentru o acţiune.

Vidraru Curtea de Argeş a fost delistată de la bursă în vara anului 2015 după ce Tudor a respins procedurile de a transfera compania de pe Rasdaq pe noul sistem de tranzacţionare AeRO.

Acţiunile ELGS au închis ieri la preţul de 0,99 lei. Titlurile companiei cu capitalizare de 68 mil. lei s-au apreciat de la începutul acestui an cu 95%. În perioada august 2015-august 2016, cotaţia pentru o acţiune ELGS a crescut cu 73%.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This