Poate bursa sa inchida anul pe plus? Bursa de la Bucuresti a castigat 11 mld. lei in iulie iar indicele BET s-a apreciat cu 3,89% in ultima luna

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Indicele BET, referinţa pieţei de capital de la Bucureşti, s-a apreciat cu 3,89% în iulie, stimulat de un val de creşteri puternice pe pieţele financiare internaţionale.

Astfel, la sfârşitul lunii iunie capita­lizarea bursieră cumulată a seg­mentului princi­pal de la Bucureşti era de 120,21 miliarde lei, în timp ce în prezent este de 131,78 miliarde lei, reprezentând o creştere de 9,62% în ultima lună.

Cu toate acestea, de la începutul acestui an indicele BET este pe minus 3,99%.

În luna iulie, cea mai însemnată apreciere din componentele indicelui BET a fost înregistrată de Fondul Proprietatea. Titlurile FP au crescut în această lună cu 9,15%, conducând la o capitalizare bursieră de 8,49 miliarde lei, un titlu fiind tranzacţionat la o cotaţie de 0,7750 lei.

Recent, reprezentanţii FP au anunţat că doresc să cumpere 575 milioane de acţiuni proprii la un preţ de 0,8420 lei, echivalentul a 5,24% din capitalul FP. În această lună s-au înregistrat 4.424 de tranzacţii cu acţiuni FP, cu o valoare totală de 87,7 milioane lei, fiind a doua cea mai tranzacţionată companie din indicele BET.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.