Compa Sibiu este subevaluata si este o oportunitate de investitii

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Compa Sibiu (CMP), producătorul de piese şi acce­sorii auto, este una dintre cele mai subevaluate com­panii listate, iar împreună cu situaţia bună a afa­cerii fac din companie o oportunitate de in­vestiţii.

„Rezultatele financiare constant bune nu s-au reflec­tat până acum şi într-un preţ mai mare al acţiu­ni­lor, Compa fiind una dintre cele mai subevaluate com­panii de la Bursa de Valori Bucureşti“, consideră ana­listul financiar Marius Pandele de la Prime Tran­sac­tion.

Compa, cu 195 mil. lei capitalizare, intră în cate­goria emitenţilor despre care brokerii zic că pot sur­prinde plăcut investitorii în următoarele 12 luni. Ieri, acţiunile CMP afişau la jumătate zilei un preţ de 0,88 lei, în urcare cu 30% de la începutul anului. În perioa­da august 2015-august 2016, titlruile CMP au urcat cu 16%. Preţul cotaţiilor din tranzacţiile de ieri era mai mic cu 1% faţă de închidere de pe 29 august.

Compa Sibiu a raportat pentru primul semestru din acest an un profit net de aproape 36 mil. lei, dublu faţă de primele şase luni din 2015, în timp ce veniturile au urcat cu 38% la 325 mil. lei.

Continuarea pe ZFCorporateDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.