Sunday, December 5, 2021

Actiunile din SUA care s-ar putea prabusi dupa discursul protectionist al lui Trump

Must Read

Discursul de inaugurare al lui Donald Trump de pe 20 ianuarie ar putea fi rezumat în câteva cuvinte: ”Voi pune America pe primul loc”.

”Protecţia va duce la prosperitate şi putere”, a spus noul preşedinte american. El de asemenea a spus că va urma două reguli de bază: să angajeze americani şi să cumpere produse făcute în SUA.

Marketwatch a alcătuit o listă a companiilor americane care vor avea de suferit dacă Trump se ţine de cuvânt cu promisiunile din campanie, reiterate în primul discurs după învestire.

Mai multe companii americane sunt dependente de pieţele internaţionale pentru venituri. Spre exemplu, Nvidia, cunoscută pentru producţia de plăci video şi procesoare grafice, ar putea suferi puternic dacă va creşte protecţionismul în SUA, în condiţiile în care americanii ar putea renunţa la achiziţia de plăci Nvidia în favoarea unor plăci video produse local.

- Advertisement -

Alte companii care vor fi afectate sunt Apple, Broadcom, IBM, Nike, Skyworks Solutions, Wynn Resorts, United Techologies UTX şi Yum China Holdings.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Lexus a prezentat prima sa maşină pe bază de hidrogen. Vehiculul este adaptat pentru toate tipurile de teren VIDEO

Lexus a dezvăluit joi noul concept de mașină ROV (Recreational Off-Highway Vehicle), un vehicul unic alimentat cu hidrogen, care...
- Advertisement -

More Articles Like This