Wednesday, October 5, 2022

Conpet Ploiesti incheie un contract de 271 milioane de lei cu OMV Petrom

Must Read

Transportatorul de țiței prin conducte Compet a semnat astăzi un contract de servicii până la finalul anului cu OMV Petrom, valoarea acestuia ridicându-se la 271,35 milioane lei.

Compania Conpet Ploiești (COTE) a încheiat astăzi un contract de servicii de transport țiței în țară și de export cu OMV Petrom. Suma ce urmează să fie achitată de cea mai mare companie petrolieră românească se ridică la 271,35 milioane lei (60,19 milioane euro) și acoperă perioada 1 februarie – 31 decembrie 2017, conform notificării Conpet către Bursa de Valori București pe a cărei platformă sunt listate ambele societăți contractante.

Transportatorul de țiței prin conducte a înregistrat anul trecut, conform raportării preliminare prezentate astăzi venituri din exploatare de 412,45 milioane lei și un profit net de 64,36 milioane lei, foarte aproape de parametrii financiari ai lui 2015.

Titlurile Conpet urcpă la Bursă cu 2 ore înaintea închiderii ședinței de tranzacționare cu 0,67%, până la prețul de 90,00 lei/acțiune, pe volume echivalente cu aproximativ 832.000 de lei, conform platformei de tranzacționare a IFB Finwest. La această cotație, capitalizarea bursieră a companiei este de 779,17 milioane lei (172,85 milioane euro).

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This