Saturday, May 18, 2024

Topul celor mai piratate seriale in 2016

Must Read

Deși un număr din ce în ce mai mare de utilizatori se abonează la servicii de video streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau HBO Go, toate trei disponibile și în România, pirateria rămâne în continuare un mijloc important de acces la serialele preferate ale utilizatorilor din toată lumea.

Pentru al cincilea an consecutiv, Game of Thrones rămâne cel mai piratat serial al anului. Numai finalul ultimului sezon a fost transferat simultan pe 350.000 de calculatoare.

Alături de nume care, în mod tradițional, se regăsesc în fiecare an în topul celor mai piratate seriale, precum The Walking Dead sau Arrow, anul acesta printre “performeri” se regăsește și un nume nou. Este vorba de Westworld, al celor de la HBO, care abordează teme la modă în domeniul tehnologic, precum androizi, intelingeță artificială și lumea ca o simulare complexă.

O altă tendință care a continuat în 2016 a fost trecerea la rezoluții mari. Din ce în ce mai mulți utilizatori, ca urmare a creșterii lățimii de bandă a conexiunii la internet, preferă rezoluții HD sau Full HD.

- Advertisement -

Topul realizat de Torrent Freak are în vedere serialele descărcate prin intermediul tehnologiei BitTorrent, cea responsabilă de majoritatea conținutului video piratat și arată în felul următor:

  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. Westworld
  4. The Flash
  5. Arrow
  6. The Big Bang Theory
  7. Vikings
  8. Lucifer
  9. Suits
  10. The Grand Tour
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x