Tuesday, January 18, 2022

Electroarges distribuie dividende cu un randament de 11% si dirijeaza 10% din castiguri catre conducere

Must Read

Compania Electroargeș va acorda dividende în sumă totală de 12,56 milioane lei, peste 3 sferturi din profitul net obținut în 2016.

Electroargeș Curtea de Argeș (ELGS), după ce și-a dublat câștigurile față de anul 2015, va distribui un dividend brut de 0,18 lei/acțiune, conform propunerii prinsă în convocatorul pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 25-26 aprilie 2017. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de piață de 1,47 lei/acțiune, randamentul dividendului este de 11,63%.

Suma care va ieși din societate sub formă de dividende se ridică la 12,56 milioane lei, peste 76% din profitul net anunțat la raportarea anuală preliminară de 16,50 milioane lei.

În același timp, conform convocatorului, acționarilor li se solicită aprobarea direcționării a câte 5% din profituri atât pentru conducerea executivă, cât și pentru administratorii societății. Dacă avem în vedere, profitul net raportat, rezultă că aproximativ 825.000 de lei vor fi alocate pentru fiecare din cele 2 conduceri ale Electroargeș.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia...
- Advertisement -

More Articles Like This