Friday, July 30, 2021

Australia spune NU Musulmanilor pentru a doua oara!

Must Read

Musulmanii care doresc sa traiasca sub legea islamica Sharia au fost «sfatuiti» sa paraseasca Australia.

Guvernul a vizat radicalii pentru a contracara potentiale atacuri teroriste. În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând ca a sprijinit agentiile de informatii care monitorizeaza moscheile prezente pe solul tarii sale.

Citam din discursul istoric al Doamnei Gillard, Prim-ministru al Australiei:

“IMIGRANTII TREBUIE SA SE ADAPTEZE.
Este o problema de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca aceasta natiune sa îsi faca atâtea griji daca nu cumva ofenseaza unele persoane venite aici recent, sau cultura lor … Cultura noastra s-a dezvoltat timp de peste doua secole,
dupa atâtea zbateri, încercari si victorii ale milioanelor de barbati si femei care au cautat libertatea.

- Advertisement -

Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau alta limba. Deci, daca doriti sa faceti parte din societatea noastra, ÎNVATATI LIMBA NOASTRA!

Cei mai multi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta crestina» sau «presiuni politice», este o realitate faptul ca aceasta natiune a fost fondata de barbati crestini si femei cu principii crestine. Este, cu siguranta, adecvat de a afisa aceasta realitate pe peretii scolilor noastre! Dumnezeu va deranjeaza? Daca DA, va sugerez sa luati în considerare o alta parte a lumii pentru a trai acolo, pentru ca Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Acceptam convingerile voastre, fara întrebari. Tot ce va cerem este sa respectati convingerile noastre, sa traiti în pace si în armonie cu noi.
Aceasta este tara noastra, pamântul nostru si stilul nostru de viata, de care va oferim posibilitatea de a va bucura. Dar, din momentul în care începeti sa va plângeti, sa gemeti si sa bombaniti despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre crestine, sau stilul nostru de viata, va încurajez sa profitati de o alta mare libertate australiana: «DREPTUL DE A PLECA».

Daca nu sunteti fericiti aici, ei bine, plecati! Noi nu v-am fortat sa veniti! Ati venit de buna voie, atunci acceptati tara care v-a acceptat asa cum sunteti!”

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice: Ana Maria Popescu, argint în proba de spadă, după o finală dramatică

Campioana olimpică de la Rio a fost la un pas să cucerească cea mai străluicitoare medalie! După primele trei...
- Advertisement -

More Articles Like This