Tuesday, March 19, 2024

Maia Sandu: “Susținem PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie!” (VIDEO)

Must Read

Președintele ales recent al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni că susține Partidul Național Liberal la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie și, totodată, a îndemnat moldovenii care au și cetățenie română să iasă la vot.

“În Republica Moldova locuiesc mulți cetățeni care au și cetățenia României și îndemnul meu este să meargă la vot, să se protejeze, să își pună mască și să respecte toate regulile de protejare, dar să meargă la vot.

n raport cu susținerea în aceste alegeri, eu încă câteva săptămâni sunt parte a Partidului Acțiune și Solidaritate și vă amintesc că PAS face parte din aceeași familie europeană, din Partidul Popular European, împreună cu PNL și, în mod firesc, PAS, noi, susținem PNL în aceste alegeri”, a declarat Maia Sandu.

Amintim faptul că premierul României, Ludovic Orban a fost printre primii lideri europeni care au felicitat-o pe Maia Sandu după victoria contra rusofilului Igor Dodon din turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

- Advertisement -

Vedeți video de la 1:28:18

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x