Tuesday, March 19, 2024

Vlad Voiculescu spune că vor exista schimbări la minister, la CNAS, la Agenţia Medicamentului, dar şi la alte instituţii din subordinea MS

Must Read

Ministrul Sănătăţii a anunţat miercuri că se vor face schimbări în această instituţie, la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, precum şi la Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale.

Vlad Voiculescu s-a vaccinat împotriva Covid miercuri, alături de colegii săi din cabinetul condus de premierul Cîţu şi de vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna, iar la ieşirea din centru de vaccinare a susţinut o declaraţie de presă.
„Vor fi schimbări. Există schimbări la Agenţia Naţională a Medicamentului, va fi o schimbare la CNAS. Din Ministerul Sănătăţii, secretarii de stat, din câte am înţeles, de la partidele din coaliţie unul singur îşi va continua mandatul început în Guvernul trecut. De asemenea, în alte instituţii ale statului care ţin de domeniul medical vor exista schimbări”, a declarat Voiculescu.

El a afirmat că Alianţa USR PLUS va numi trei secretari de stat la Ministerul Sănătăţii.

„Odată cu formarea coaliţiei, există un raport între secretarii de stat”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x