Monday, October 18, 2021

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Must Read

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut parte de o întâlnire neașteptată, cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia acestuia.

Imaginea anului la New York. Ieșit la o plimbare și însoțit de doar câteva gărzi de corp, președintele Klaus Iohannis, a fost reperat de câţiva români, printre care şi manelistul Sorinel Puştiu, care a imortalizat întâlnirea.

Imaginea anului la New York. Sorinel Puştiu s-a pozat cu Klaus Iohannis

Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare, postate chiar de manelist, care a afișat mândru cadrul în care s-a surprins alături de Klaus Iohannis.

La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer ‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???„, a scris Sorinel Puştiu pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -

Dacă Klaus Iohannis s-a aflat peste Ocean pentru a participa la reuniunea ONU, Sorinel Puștiu se află într-un turneu muzical pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This