Tuesday, March 19, 2024

USR-PLUS vrea înapoi la guvernare. Anunţul făcut de Cătălin Drulă: Asta cred eu!

Must Read

USR-PLUS pare că lasă garda jos și e dispus să facă pace liberalii. Singurul război pe care partidul lui Dacian Cioloș și Dan Barna îl are este cel împotriva lui Florin Cîțu.

USR-PLUS vrea înapoi la guvernare. Cătălin Drulă, unul dintre cei mai vizibili miniștri de la USR-PLUS, a declarat la B1 TV că este deschis la un nou început cu PNL. Acesta dă semne că este pregătit să revină la Ministerul Transporturilor.

USR-PLUS vrea înapoi la guvernare. Anunţul făcut de Cătălin Drulă

„Mie mi-e foarte greu să-mi dau seama ce se întâmplă și chiar vreau să ne lăsăm aceste porți deschise. Ar fi hazardat să spun că lucrurile vor merge într-o direcție sau alta. Ce cred eu și semnalele pe care le am sunt că foarte mulți oameni de la vârful PNL înțeleg că au pus un pariu greșit cu Florin Cîțu atât pentru partid, dar și pentru România”, a declarat Drulă.

Drulă speră că la un moment dat, PNL și USR-PLUS vor ajunge la un consens, deși controversatul PNDL 3 merge înainte.

- Advertisement -

„Este complicat pentru dumnealor (n.r. – liderii din PNL) să rezolve situația. Eu sper să aibă mintea bună, să se gândească la faptul că putem construi lucruri împreună, să gândească aceste interimate la ministere ca pe niște interimate, nu ca pe un mic război de capturare a unui teritoriu – lucrurile astea nu ar face decât să nască animozități suplimentare și să putem reface o coaliție despre care acum 8 luni credeam că este coaliția care poate să facă reformele în România”, a mai punctat Drulă.

Curtea Constituţională (CCR) va dezbate sesizarea Guvernului privind moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR abia după congresul PNL din 25 septembrie, au declarat pentru News.ro surse din cadrul Curţii. Până la data de 15 septembrie, părţile să îşi exprime punctul de vedere în legătură cu sesizarea premierului Florin Cîţu.

Sesizarea premierului Florin Cîţu privind privind existenţa unui conflict constituțional între Guvern şi Parlament pe moţiunea de cenzură al USR PLUS şi AUR va fi dezbătută de judecătorii CCR abia după congresul PNL, au declarat surse citate de news.ro.

Guvernul a sesizat miercuri Curtea Constituțională a României în privința moțiunii de cenzură depuse de USR PLUS și AUR, în care acuză că nu au fost respectate procedurile în privința semnăturilor și a înștiințării în Executivului în ziua depunerii documentului în Parlament.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x