Monday, August 15, 2022

Victor Ciutacu, mesaj către USR: „Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei”

Must Read

Vedeta România TV le atrage atenţia #reziştilor că îşi pierd fanii: “Nu vedeți că nici măcar Chirilă nu se mai ostenește să iasă pentru voi?”.

Victor Ciutacu îi critică virulent pe cei din USR PLUS într-un comentariu pe marginea crizei politice generată de dorința acestora de a-l demite pe premierul Florin Cîțu prin moțiune de cenzură.
„După ce au tăcut ca căcații-n tufe când au apărut documentele trecutului infracțional al lui Cîțu, trotinetarii și-au amintit subit că ratatul e și pârnăiaș, și țepar. Și urlă că PSD, partidul căruia numai că nu i-au dat foc la sediu, nu vrea să-i ajute să scape de făinos și să se întoarcă magicienii la cașcaval. Plus că mârâie nervos la fostul stăpân Iohannis. Marș la coteț, secta lu’ gleznuțe fine! Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei. Sau nu mai vine nimeni după voi, că a retras securitatea multinaționalii în garnizoană și rămâne marele actor mic Manole să bea și să vorbească singur? Nu vedeți că nici măcar Chirilă nu se mai ostenește să iasă pentru voi?”,  a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

USR PLUS – Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea. Demisia!

Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea, afirmă USR PLUS într-o postare pe pagina de Facebook a alianţei, cerând demisia premierului şi postând şi o imagine în care fac o paralelă între Cîţu şi fostul lider social-democrat. Postarea vine după ce şi Florin Cîţu a comparat USR PLUS cu Liviu Dragnea, având în comun faptul că vor să-şi dea jos propriul Guvern.

- Advertisement -

”Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea. Prin deciziile luate în ultimele zile, Florin Cîţu a subminat reforma justiţiei şi a adoptat un nou program de jefuire a banilor publici. PNDL 3 nu este altceva decât o mită politică, prin care se irosesc sume colosale fără niciun fel de control. Asta a făcut şi Liviu Dragnea, la vremea lui. Nu a vrut să se încurce cu avizele legale şi de aceea l-a demis pe ministrul Justiţiei, care nu a vrut să execute ordinele şi să încalce legea”, consideră USR PLUS.

Reprezentanţii USR PLUS afirmă că nu avem cum irosi 10 miliarde de euro de dragul alegerilor interne din PNL.

”USR PLUS nu va gira aşa ceva, indiferent de miza personală a lui Florin Cîţu, care este dispus, în goana după putere, să arunce ţara în criză. Astăzi, Florin Cîţu nu e cu nimic mai bun decât Liviu Dragnea. Demisia!”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebooka a formaţiunii politice. Întrebat dacă mai poate PNL guverna alături de USR PLUS; Florin Cîţu a declarat că nu a crezut că vreodată se va repeta episodul în care Liviu Dragnea şi-a dat jos propriul Guvern.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Dormi cu sosete in picioare? Incepe chiar din această seară

Daca nu dormi cu sosete in picioare, ceea ce vei citi mai jos te va face sa-ti schimbi parerea....
- Advertisement -

More Articles Like This