Monday, May 23, 2022

Imagini șocante într-un spital din România. Un șobolan, surprins printre paturile pacienților

Must Read

Un șobolan a fost filmat în timp ce se plimba printre paturile pacienților de la Spitalul de Psihiatrie Socola, județul Iași. Imaginile șocante au fost surprinse de angajați, iar apoi au fost făcute publice.

În filmare se poate vedea cum șobolanul mișună printre paturile pacienților. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din spital, apoi făcute publice.

La un moment dat, se observă cum o asistentă încearcă să prindă șobolanul cu un suport de perfuzii, dar nu reuşeşte, șobolanul o ia la fugă, iar asistenta pare că se sperie de el

Potrivit înregistrării, imaginile au fost filmate duminică, 3 octombrie.

„Trebuie igienizat, deratizat, luate toate măsurile”

- Advertisement -

„Nu poți să faci un spital și să nu mături în spital. Acolo trebuie văzut exact ce s-a întâmplat, trebuie igienizat, deratizat, luate toate măsurile, dar conducerea spitalului trebuie să știe să facă lucrurile astea, dacă avem o sesizare din partea asta, o să trimitem acolo inspectorii de la igienă să sancționeze și să analizeze să vadă care sunt cauzele, adică cum s-a putut ajunge aici pentru că asta înseamnă deficiențe majore de igienă, dacă ajung șobolanii să intre în spital”, a spus Vasile Cepoi, directorul de la Direcția de Sănătate Publică, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Conducerea institutului nostru nu a primit încă nicio sesizare oficială în acest sens, nu a fost făcută nicio plângere, dar a fost demarată în cursul acestei zile o anchetă internă care va urmări înregistrările video să vedem modul cum s-a întâmplat și a vedea, evident, dacă cineva este răzpunzător pentru aceste lucruri. Angajatul care era de tură trebuia să își anunțe superiorii ierarhici care luau măsurile care trebuiau. Este dintr-o zonă tampon, pare a fi zona tampon, dar vom vedea pe acele înregistrări”, a spus și Bogdan Mucenica, medic psihiatru Institutul de Psihiatrie “Socola” Iași. (Andrei DÎSCĂ).

Sursa: gândul.info

 

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

UE va recunoaște COVID drept “boală profesională”. Se dau despăgubiri

Statele membre, reprezentanții lucrătorilor și ai angajatorilor au ajuns la un acord privind recunoașterea Covid-19 ca boală profesională în...
- Advertisement -

More Articles Like This