Friday, April 26, 2024

Reţetă cinnamon rolls. E foarte uşor de pregătit şi pentru aluat aveţi nevoie doar de două ingrediente

Must Read

Iarna bate la uşă, iar în anotimpul rece unul dintre cele mai bune deserturi este, desigur, ruloul cu scorţişoară (cinnamon rolls). E uşor de pregătit şi aveţi nevoie de doar două ingrediente.

Reţetă cinnamon rolls.

Iarna bate la uşă, iar în anotimpul rece unul dintre cele mai bune deserturi este, desigur, ruloul cu scorţişoară (cinnamon rolls). E uşor de pregătit şi aveţi nevoie de doar două ingrediente.

Reţetă cinnamon rolls. Eloise Head, o pasionată de brutărie, are o reţetă foarte rapidă. În doar 15 minute de ţinut la cuptor şi doar două ingrediente necesare pentru aluat puteţi pregăti cele mai gustoase cinnamon rolls.

- Advertisement -

„M-am jucat cu utilizarea aluatului cu două ingrediente în unele dintre rețetele mele dulci”, a spus ea. „Nu ai nevoie de drojdie sau ouă”.

Reţetă cinnamon rolls:

Pentru umplutură şi glazură aveţi nevoie de:

  • 30 g de unt nesărat (topit)
  • 3 linguri de zahăr brun
  • 1 linguriţă de scorţişoară
  • 6 linguri de zahăr pudră
  • 4 linguriţe de lapte (oricare)

Reţetă cinnamon rolls. Mod de preparare ALUAT:

Pentru a forma aluatul, amestecați iaurtul grecesc și făina. Puneţi aluatul pe o suprafață acoperită cu făină și rulaţi-l într-un dreptunghi gros de aproximativ jumătate de centimetru.

Amestecați untul topit cu zahărul brun și scorțișoara pentru a face umplutura. Apoi se întinde pe tot aluatul, lăsând un gol în partea de sus.

Rulați aluatul strâns, dar ușor, astfel încât să nu se rupă, apoi strângeți-l și tăiați capetele. Se taie aluatul și, folosind un cuțit zimțat, se taie în cinci părți egale.

Puneți rulourile cu scorțișoară într-un vas sigur pentru cuptor și coaceți-le la 320 de grade Fahrenheit timp de 15 minute, până când blaturile sunt ușor aurii.

„Sfatul meu principal ar fi să mă asigur că nu gătiți sau amestecați prea mult aluatul”, a spus Head pentru Insider. „Acest lucru va face ca aluatul să devină mai dens și mai mestecat în textură.”

Apoi amestecați zahărul pudră și laptele până se omogenizează. Stropiți glazura peste rulourile calde cu scorțișoară și serviți.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x