Friday, December 9, 2022

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Must Read

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei, cu o avere evaluată la începutul lunii trecute la peste 335 de miliarde de dolari. Mulți se întreabă cum trăiește un om care deține un asemenea imperiu financiar.

Dacă ți-ai imaginat că Musk locuiește într-o vilă de lux, ai greși teribil. În ultimul an, CEO-ul Tesla și SpaceX a vândut sau a scos la vânzare toate proprietățile imobiliare în valoare de 114 milioane de dolari. Acum locuiește în Texas, într-o casă mică, de 47 de metri pătrați, în valoare de 50.000 de dolari, adică mai ieftină decât un apartament cu aceeași suprafață la marginea Bucureștiului.

De ce a ales această variantă? Se pare că Elon Musk și-a dorit să fie cât mai aproape de colegii săi de muncă, astfel că a închiriat o locuință modulară pe care a transportat-o chiar la sediul companiei sale de explorare spațială SpaceX.

- Advertisement -

casa elon musk„Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, a scris Musk pe contul său de Twitter.

casa elon muskCăsuța e, practic, un open-space, în același spațiu având atât dormitorul, cât și bucătăria și o zonă de living.

casa elon muskTotul este extrem de simplu, minimalist, astfel că nimic din modul în care este amenajată locuința nu trădează faptul că în ea trăiește zi de zi cel mai bogat om al lumii.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Presa din Austria critică poziția guvernului „anti-românesc” de la Viena: „Își pedepsește propriile companii / Populismul lui Nehammer distruge reputația Austriei”

Decizia politicienilor de la Viena, care au refuzat aderarea României în Schengen, a intrat inclusiv sub lupa jurnaliștilor din...
- Advertisement -

More Articles Like This