Tuesday, July 23, 2024

Produsele Auchan pentru care se vor bate toţi sunt în magazine. Oferte speciale pentru Crăciun

Must Read

Auchan a lansat noile colecţii de decoraţiuni pentru Crăciun. Produsele din oferta specială pentru sărbători sunt disponibile atât pe rafturile magazinelor din toată ţara, cât şi online.

Auchan vine cu surprize pentru clienţi de sărbători. Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar retailerul fracenz a pregătit o grămadă de surprize pentru toţi cei care îi trec pragul.

Auchan vine cu surprize pentru clienţi de sărbători. Produsele de Crăciun pentru care se bat toţi sunt deja pe rafturi

Decoraţiunile şi produsele tematice pentru Crăciun ocupă loc de cinste în magazinele Auchan. Oferta este variată, iar clienţii au de unde alege.

- Advertisement -

Printre produsele speciale se numără brazi naturali, artificiali, figurine textile și luminoase, articole pentru împodobirea bradului, precum globuri, beteală sau instalații luminoase exclusiv cu LED, produse pentru decorarea meselor festive precum farfurii, fețe de masă, căni și pahare, dar și decorațiuni pentru interiorul și exteriorul casei, de la perne, pături, suporturi de lumânări sau tablouri până la ghirlande luminoase și instalații pentru exterior.

De asemenea, retailerul francez include în oferta de Crăciun noi colecții inedite de decorațiuni tematice: Sweet Moments, Hello Winter!, Peaceful Lodge și Poetic Romance. Acestea reunesc stiluri diferite, astfel încât clienții pot găsi articole pentru toate gusturile.

Sweet Moments este o colecție ce reunește articole clasice, în culori predominante precum roșu, alb sau auriu, ce integrează magia clipelor petrecute de sărbători în familie, în timp ce Hello Winter! surprinde esența tărâmului înghețat, cu articole colorate în alb, albastru și argintiu, ce duc cu gândul la vacanțele petrecute la munte, cu multă zăpadă, când toată natura este înconjurată de un alb glaciar.

Peaceful Lodge aduce decorațiuni ce creează o atmosferă primitoare, liniștită, de sărbătoare, asemănătoare unui Crăciun petrecut la cabană, în culori calde precum bej sau culoarea șampaniei. Această colecție marchează și o premieră, lemnul utilizat în fabricarea decorațiunilor fiind atestat FSC (Forest Stewardship Council), potrivit svnews.ro.

Nu în ultimul rând, colecția Poetic Romance este dedicată nuanțelor și texturilor romantice de catifea, pene colorate, sticlă colorată sau efectelor irizante.

De asemenea, în ofertă este inclusă și gama de jucării de sezon, formată din aproximativ 2500 de articole adresate tuturor categoriilor de vârstă. Printre acestea se numără produse fabricate local, precum jocurile de rummy, șah, table, dar și puzzle-uri și păpușile Arădeanca. De asemenea, compania acordă o atenție deosebită și produselor prietenoase cu mediul înconjurător, iar anul acesta propune în gama proprie de jucării și articole realizate din lemn (inclusiv Montessori), provenit din surse sustenabile, o categorie din ce în ce mai apreciată de către consumatori.

În preferințele clienților au înregistrat progrese importante și jocurile de societate, printre cele mai căutate numărându-se Monopoly, Jenga, Twister, Activity sau Catan.

Produsul vedetă al gamei de jucării este castorul de pluș „Titi exploratorul”. Jucăria este prezentă în magazinele Auchan, iar achiziția fiecărui Titi echivalează cu o donație de 7 lei pe care Auchan o face către Fundația FARA, cu scopul de a ajuta copiii din mediile vulnerabile.

Toate produsele din oferta specială de Crăciun sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă. “Este cea mai bună decizie pe care o pot lua pentru partid și pentru țară”

Joe Biden s-a retras din cursa pentru președinția SUA, o decizie extraordinară care aruncă în incertitudine nominalizarea democrată cu...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x