Friday, April 26, 2024

Soția vicepreședintelui Ucrainei a ieșit la război. Gestul său a făcut înconjurul lumii!

Must Read

Soția vicepreședintelui Ucrainei a impresionat o lume întreagă după ce a decis să îmbrace uniforma de război, să ia arma în mână ș să plece pe câmpul de bătălie, pentru a-și apăra patria.

Numele Ucrainei stă pe buzele tuturor după ce Putin a decis să declanșeze războiul în țara vecină. Soldați, militari, civili, cu toții au sărit să-și apere patria. Și nu doar ei, ci și femeile. O fotografie cu soția vicepreședintelui Ucrainei face înconjurul lumii.

Tânăra, de o frumusețe incredibilă, s-a fotografiat zâmbitoare, plină de curaj, îmbrăcată în unformă militară și cu arma la purtător. Deși putea să părăsească țara și să se protejeze de furia lui Putin, soția vicepreședintelui ucrainean a decis că cel mai bine pentru țara sa este să-i rămână alături. Gestul său a fost aplaudat de o lume întreagă.

Din cauză că situația este critică în țară, femeia nu a stat o clipă pe gânduri și a decis să iasă în stradă pentru a-și apăra patria.

- Advertisement -

De asemenea, pe câmpul de luptă se află și președintele Zelenski, care luptă cot la cot cu militarii armatei țării sale și nu vrea să predea armele în fața temutului adversar rus.

Programatori, actori, oameni de afaceri şi studenți pun mâna pe arme și luptă pentru Ucraina!

Zeci de locuitori din Kiev au răspuns prompt apelului făcut de preşedintele Zelinski de a pune mâna pe arme şi a-şi apăra oraşul şi ţara.

De luni bune, Forța de Apărare Teritorială, o unitate specială subordonată Forţelor Armate, recrutează rezidenți în centrele urbane care să lupte în război dacă situaţia o va cere. Vineri, în a doua zi a războiului ruso-ucrainean, Kievul a ajuns sub asediul armatei ruse, aşa că locuitorii nu au ezitat nicio secundă să pună mâna pe arme.

„Acum vine adevăratul pericol. Este vorba despre existența fizică a Ucrainei ca stat independent. Dacă există patrioţi care vor să-şi apere țara, le dăm această posibilitate”, a spus Ruslan Miroshnichenko, șeful afacerilor internaționale al Forței de Apărare Teritorială, potrivit New York Times

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x