Wednesday, October 4, 2023

Cât te costă să fii vecin cu Traian Băsescu

Must Read

Traian Băsescu, fostul președinte al României, se va muta într-un penthouse din zona Domenii din Capitală, după ce a fost nevoit să elibereze vila de protocol în care locuia.

Traian Băsescu se va muta cu soția într-un penthouse de 550.000 de euro în proiectul Arcadia Apartments, din zona Domenii din București, dezvoltat de omul de afaceri Dan Șucu.

Dezvoltatorul a anunțat că Băsescu a cumpărat ultimul ditre cele 520 de apartamente construite în primele două faze ale proiectului.

Cine vrea să fie vecin de complex cu familia Băsescu, trebuie să scoată din buzunar sau să se împrumute de cel puțin 132.000 de euro. Acesta este prețul de pornire pentru un apartament cu două camere și poate să ajungă la 147.000 de euro pentru cele care au 57 de mp.

- Advertisement -

Apartamentele cu trei camere au prețuri cuprinse între 156.000 și 250.000 de euro, iar cele cu patru camere, costă între 277.000 de euro și 550.000 de euro.

Pentru un apartament de 132.000 de euro, rata prin Noua Casă, cu un avans de 26%, ajunge la 2.700 de lei pe lună în cazul unui credit pe 30 de ani, potrivit calculelor disponibile pe portalul imobiliare.ro.

Dezvoltatorul a anunțat că mai are jumătate de apartamente disponibile din cea de-a treia fază, care presupune construcția a trei noi blocuri.  „Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare”, potrivit dezvoltatorului.

În plus, clienţii primesc un discount de 10% pentru achiziţia de mobilier şi decoraţiuni de la Mobexpert.

De ce s-a mutat Traian Băsescu din vila de protocol

Traian Băsescu a fost nevoit să elibereze până la 1 iunie vila de protocol, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis definitiv, pe 23 martie, că fostul preşedinte a colaborat cu Securitatea comunistă.

Pe 28 martie, RA-APPS anunţa decizia evacuării fostului şef de stat din imobilul în care acesta locuieşte, arătând că, potrivit legii, persoanele despre care s-a constatat definitiv că au fost lucrători sau colaboratori ai Securităţii nu au dreptul la locuinţă de protocol.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Hidroelectrica a lansat în final aplicație pentru clienți. iHidro este disponibilă pe telefon și web

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu...
- Advertisement -

More Articles Like This