Thursday, August 11, 2022

Scene cutremurătoare: doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce s-au drogat la Saga Festival, în București

Must Read

Scene dramatice la Saga Festival București. Doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă după ce au consumat droguri, anunță Realitatea.  Polițiștii au ridicat 30 de tineri care aveau asupra lor substanțe interzise.

În cele două zile de festival, doi tineri au decedat în urma consumului de droguri. Alți doi se află în prezent în stare critică, la Terapie Intensivă, internați la Spitalul de Urgență Floreasca.

În total, 5 tineri au intrat în stop cardio-respirator în timpul concertului de vineri seară. Toți au fost testați pozitiv la droguri.

Un tânăr de 25 de ani a murit şi alți doi erau în stare critică la terapie intensivă, după ce ar fi consumat droguri la Festivalul Saga desfăşurat pe Arena Naţională din Capitală. Tânărul, din Republica Moldova, a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță.

- Advertisement -

La câteva ore de la decesul acestuia, o a doua victimă a fost anunțată. Medicii au constatat decesul unui al doilea tânăr dintre cei care au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon, potrivit Realitatea PLUS.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This