Sunday, May 28, 2023

FOTO: Tupeu de borfaș în Cluj-Napoca. Garsonieră cu WC în bucătărie, scoasă la închiriere pentru 2.700 de lei

Must Read

Proprietarii de garsoniere din România se iau la întrecere, pe modelul „cine oferă cea mai jignitoare ofertă”. În Cluj, un proprietar al unei mini-garsoniere în care vasul de WC este montat lângă chiuveta de la bucătărie, cere o chirie de 180 de euro pentru imobil. 

O garsonieră „XXS” face senzație în social media. Proprietarul susține că acea „cutie de chibrituri” are de toate: aragaz, microunde, dulapuri, vas de WC, însă toate la un loc, aproape unele peste altele, informează Știri de Cluj.

Tupeu uriaș: câți bani cere proprietarul „cutiei de chibrituri”

Pare a fi o soluție de criză pentru cei cu puțini bani, dar în realitate nu este așa. 888 de lei chirie cere proprietarul garsonierei, pe lună. Mai mult, el își dorește și două chirii garanție, adică 540 de euro deci în total, 2.665 de lei.

- Advertisement -

Postarea a fost publicată pe un grup de Facebook. Ulterior, anunțul a fost șters. Până în prezent nu se știe dacă imobilul a fost închiriat, ori proprietarul s-a săturat să fie ridiculizat și jignit de internauți. Mai mult, unii oameni susțin că anunțul ar fi, de fapt, o glumă.

„Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc. Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles). Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună + 2 chirii garanție”, a scris clujeanul pe un grup de Facebook destinat închirierii doar de la proprietar.

Prețurile au explodat în Cluj-Napoca, în domeniul imobiliar

Cluj-Napoca este recunoscut drept cel mai scump oraș din România, în domeniul imobiliar. Prețul mediu pentru metrul pătrat a trecut de 2.000 de euro, cu 400 de euro peste aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai scumpe apartamente se află în cartierul Sopor, unde prețul mediu pentru vânzarea de apartamente este de peste 3.000 euro/mp.

Astfel, decalajul dintre Transilvania și Moldova continuă, o ruptură puternică ce s-a accentuat în special după integrarea României în UE, în 2007. Investițiile în infrastructura rutieră, prioritizate pentru vest, sunt și ele un bun exemplu în acest sens.

În București, prețul mediu este de 1.500 de euro/mp.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Record pentru Dedeman: în 2022, a avut cele mai mari cifre de afaceri şi profit din istoria companiei

Dedeman, compania deținută de frații Pavăl, a încheiat anul 2022 cu cel mai mare profit net, cea mai mare...
- Advertisement -

More Articles Like This