Thursday, April 18, 2024

Elon Musk, criticat de Biden pentru că Twitter răspândeşte minciuni

Must Read

Preşedintele american Joe Biden a declarat că Elon Musk a achiziţionat Twitter ca să răspândească minciuni în întreaga lume.

Twitter şi-a concediat jumătate din angajaţi care erau responsabili pentru prevenirea răspândirii dezinformării şi a ştirilor false.

Între timp, genţii de publicitate au retras cheltuielile pentru platformă pe fondul preocupărilor legate de moderarea conţinutului, potrivit Reuters.

Biden a spus la o strângere de fonduri: „Şi acum de ce suntem cu toţii îngrijoraţi: Elon Musk iese şi cumpără o platformă care propagă minciuni în întreaga lume… Nu mai există editori în America. Nu există editori. Cum pot copiii noştri să înţeleagă ce este în joc?”

- Advertisement -

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat în faţa reporterilor că preşedintele Biden a fost foarte clar cu privire la necesitatea interzicerii discursului instigator la ură şi a dezinformarii.

„Această convingere se extinde la Twitter, se extinde la Facebook şi la orice alte platforme de social media unde utilizatorii pot răspândi informaţii greşite”, a spus ea.

Musk a promis că va restabili libertatea de exprimare în timp ce le dă acces trollilor ruşi să răspândească informaţii false cu privire la Ucraina, dar şi trollilor neofascişti care fac comentarii rasiste, homofobe şi misogine.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x